ye-logo.v1.2

Звіти, зміни та звернення. Сесія обласної ради, яка так і не завершилася (запис прямого ефіру)

Політика 6849

23 березня відбулося чергове засідання обласних депутатів.

Сьогодні, 23 березня, згідно порядку денного, який оприлюднений на сайті Хмельницької обласної ради, депутати мають розглянути 89 питань. Серед них є чимало звітів голів постійних комісій, голови облради Михайла Загородного, зміни до програм тощо.

А ось питанням №49 стояло звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо торговельної блокади тимчасово окупованих територій. Нагадаємо, 15 березня обласна рада провела своє позачергове засідання, на якому вже приймала звернення щодо блокади. Невже ще одне? За проектом рішення, депутатам пропонують розглянути звернення від фракції «Самопоміч». Утім, самого тексту на сайті обради немає.Утім, проект рішення хоч і оприлюднений на сайті облради, але вже в порядку денному, який роздали перед сесією, цього питання немає. Натомість, є інші проекти зверненнь до керівників держави. Зокрема, щодо недопустимості тиску на малий та середній бізнес.

Отож, які рішення прийматиме обласна рада, які звернення розглядатимуть  – можна дізнатися з прямої трансляції сайту «Є». Початок о 10.00.

18.40 Перерва до 18.55. Трансляція поновиться після перерви

18.55 Трансляція продовжується

19.15 Ефір завершено. У засіданні оголосили перерву до 29 березня 10.00

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую