ye-logo.v1.2

До Хмельницького приїде молдовський Театр з вулиці Роз

Афіша 2378
Олексій Штирбул у ролі Чарлі Гордона
Олексій Штирбул у ролі Чарлі Гордона. Фото: надане організаторами фестивалю

Театр презентує виставу “Квіти для Елджернона”.

Чарлі Гордон — розумово відсталий юнак, який мріє стати розумним. Після того, як вчені провели успішну операцію з підвищення розумових здібностей на миші, Чарлі погоджується, щоб таку операцію зробили йому... Яка ж доля чекає на хлопця Чарлі і на мишу Елджернон?

Хмельничани дізнаються, якщо завітають до монотеатру “Кут” завтра, 20 квітня, о 18.30. Ціна квитка — 50 грн. Вистава йде російською мовою.

Показ моновистави “Квіти для Елджернона” відбудеться у рамках міжнародного фестивалю моновистав “Відлуння”, який цими днями триває у Хмельницькому. Театр з вулиці Роз — один із найвідоміших у Молдові. Його засновник — відомий режисер Юрій Хармелін. До речі, актор Олексій Штрибул, який гратиме у виставі, є вихованцем Хармеліна. Хоча його творчий шлях лише розпочинається, критики прогнозують йому яскраве майбутнє.

“Театр з вулиці Роз - молодіжний, дуже гарний, вже вдруге приїжджає до нас. Олексій Штирбул — талановитий актор, - розповідає виконавчий директор фестивалю “Відлуння” Ірина Кучма. - Наш театральний експерт із Франції Ролан Бонінн, коли підійшов до афіші, сказав, що знає цього актора, тільки бачив його в іншій ролі. Це говорить про високий рівень актора, про те, що він виступає на різних міжнародних фестивалях”.

Нагадаємо, що сьогодні у рамках фестивалю “Відлуння” відбудеться дві моновистави у виконанні білоруських акторів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую