ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройде марш за традиційні сімейні цінності

Афіша 3897
Хода розпочнеться від римо-католицького храму
Хода розпочнеться від римо-католицького храму. Фото: з ахіву

Хода має назву «Чоловіком та Жінкою створив їх».

Хмельничани різних конфесій вже вдруге збираються на «Марш Сім’ї». Таким чином релігійні спільноти православних, римо- і греко-католиків, євангельських церков та інших громадських організацій хочуть донести, що «сім’я – це Богом створений союз чоловіка та жінки, який є найважливішою інституцією суспільства і церкви».

«Марш Сім’ї» відбудеться у неділю, 21 травня. Хода розпочнеться о 13:00 годині від Римо-католицького храму Христа-Царя Всесвіту (Проспект Миру, 55), пройде біля «Либідь Плази» і завершиться святковою програмою біля кінотеатру імені Шевченка (вул. Проскурівська 40).

Основна програма розпочнеться о 14:30 годині. Тоді усі проведуть спільну молитву, а церковні гурти виконають музичні духовні твори. Організатори кажуть, що під час заходу відбудеться й багато цікавих конкурсів. Підлітки і діти зможуть взяти участь у конкурсі малюнків «Сім'я очима дитини». Для наймолодших учасників покажуть шоу мильних бульбашок. А молоді пари і подружжя зможуть оновити свої обітниці вірності та сфотографуватися біля «Арки Подружжя».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую