ye-logo.v1.2

На Хмельниччині уже працює три екіпажі дорожньої поліції

Суспільство 3552
Три екіпажі дорожніх поліцейських працюватимуть на трасі М12.
Три екіпажі дорожніх поліцейських працюватимуть на трасі М12.. Фото: з архіву

Пост дорожньої поліції запрацював у Війтівцях.

Сьогодні, 12 червня, у Хмельницькій області вперше вийшла на патрулювання дорожня поліція. Як повідомив начальник Управління патрульної поліції у Хмельницькому Олег Костенко, три екіпажі працюватимуть на трасі М12.

“У Хмельницькій області сьогодні виїхало на пост три екіпажі дорожньої поліції. Поки що вони працюють трасі М12. Це від кордону з Вінницькою до кордону з Тернопільською областями. Патрульні, які заступила на денну зміну, вже працюють на цій трасі” - зазначив Олег Костенко.

Пост дорожньої поліції запрацював у Війтівцях. Щодня на зміну виходить 7 осіб із 3 автомобілями ”Hyundai Sonata”.

“На посту знаходиться троє поліцейських і 1 автомобіль, який будуть використовувати, коли потрібно наздогнати водія-порушника. Ще два автомобілі курсуватимуть від Хмельницького, один в сторону Вінниці, інший в сторону Тернополя. Виклики на лінію “102” вони приймати не будуть. Дорожні поліцейські мають стежити за дотриманням правил дорожнього руху, оформлятимуть ДТП, які трапились на трасі, виявлятимуть п'яних водіїв”, - додає речник патрульної поліції міста Роман Мартинюк.

За його словами, на посту у патрульних є відеокамери, також працює спеціальна система. Якщо автомобіль крадений, номерні знаки не відповідають дійсності, або автівка у розшуку, то система відразу спрацьовує, це бачать патрульні і реагують. Окрім того, у копів є власна база орієнтувань.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую