ye-logo.v1.2

Прикраси для сильних: чоловічі кільця На правах реклами

2862

Чоловіче кільце може багато розповісти про свого власника

Сила та мужність, впевненість та стиль, респектабельність та статусність - чоловіче кільце (gold.ua/products/muzhskie-kol-ca) може багато розповісти про свого власника. Це вибір дійсно впевнених в собі чоловіків. Це знаки і коди, які потрібно вміти читати і якими потрібно вміти спілкуватися.

Якщо жіночі пальчики навіть з самими чарівними кільцями можуть залишитися непоміченими, то чоловічі печатки з золота точно привернуть увагу до рук представників сильної статі. Перстень - це чоловічий аксесуар, який почали носити ще в первісні часи. Протягом епох (стародавні шумерська і єгипетська цивілізації, Китай, Індія, Греція, Рим, Європа аж до XX століття) чоловіки прикрашали кільцями свої руки більше, ніж жінки. Це було звичним і природним, адже у них була своя функція - розповісти громадськості про рід діяльності, статус, родову приналежність.

Але за кілька десятиліть минулого століття ситуація змінилася, і кільця стали сприйматися виключно як прикраса. Тим відповідальніше варто підходити до вибору цих аксесуарів. Адже вони не просто демонструють матеріальний статус чоловіка. Ці маленькі, але важливі деталі говорять про почуття стилю і смаку власника, і не тільки у виборі прикрас.

Доречний аксесуар

Ситуації, коли чоловіки носять печатки з робочим одягом і спортивними костюмами, навіть не варто розглядати - це моветон. Хоча зустрічаються і такі випадки. Якщо ви не належите до панків, рокерів або представників інших субкультур, то для повсякденного способу рекомендуємо вибирати одне кільце:

• Прикраса з срібла або білого золота без інкрустацій з різьбленням або плетінням підійде для стилю кежуал, джинсів, футболок і пуловерів. Годинники в цьому випадку повинні бути у відповідній кольоровій гамі. Таке кільце органічно виглядатиме з браслетами зі шкіри, ниток, дерева та іншими аксесуарів в стилі етно.

• Чоловіче золоте кільце з жовтого або червоного металу, зі вставками з дорогоцінних каменів краще поєднувати з діловим костюмом. Запонки і затискачі для краватки слід підбирати в тому ж стилі. Годинники в цьому образі повинні бути позолоченими або з шкіряним ремінцем.

Перстень або печатка - справа смаку чоловіка. Варто тільки пам'ятати, що перстні (кільця з центральною вставкою великого каменю) виглядають елегантно, тому не варто робити їх частиною повсякденного способу. Носити такі прикраси стилісти радять на вказівному пальці, хоча це лише рекомендація.

Печатки не передбачають наявності дорогоцінних каменів в якості центральних елементів. Допускається інкрустація невеликих камінчиків (0,03-0,02 карата). Зазвичай на такі кільця в центральній частині наноситься напис або зображення (хрест, орел, лев тощо). Подібні прикраси надягають на мізинець.

Гладкі кільця, вироби без вираженої центральної частини, з круговим орнаментом допускається надягати на будь-який палець - від великого до мізинця.

І ще одне правило носіння, яке не залежить від типу кільця, - доглянуті руки.

Комфортний шопінг з Gold.ua

1. Виберіть вподобану модель.

2. Визначтеся з формою замовлення: онлайн-заявка або дзвінок менеджеру: (044) 393-08-10.

3. Сплатіть товар інтернет-переказом або при отриманні.

Усе. Вам залишається почекати доставки 1-2 дня і підрахувати бонуси. Цими віртуальними грошима ви зможете оплатити наступну реальну покупку.

Gold.ua також чекає вас в фірмових магазинах в Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую