ye-logo.v1.2

За вечір патрульні двічі зупинили п’яного хмельничанина

2684
За вечір патрульні двічі зупинили п
За вечір патрульні двічі зупинили п'яного хмельничанина. Фото: www.facebook.com/khmelpolice

Чоловіка зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Учора, 3 січня, близько 23 години по вулиці Тернопільській, що у Хмельницькому, за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль “Renault”. Водій проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора. Про це повідомляють у Патрульній поліції Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, за кермом автівки був 51-річний житель Хмельницького району.

"Патрульні помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме різкий запах із порожнини рота, порушення мови, поведінку, що не відповідає дійсності. Під час перевірки документів водія, пасажир автомобіля почав себе поводити досить агресивно, а саме виражатись нецензурною лайкою у бік поліціянтів та погрожували фізичною розправою", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції, водій відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу "Драгер". Більше того, водій та пасажир наблизилизь до патрульних, шарпали за формений одяг та говорили нецензурними словами. Та й на цьому чоловіки не зупинилися. Вони вийшли на проїжджу частину, зайняли горизонтальне положення та перекрили таким чином дорожній рух. Тим самим порушники хотіли завдати шкоди собі та оточуючим.

На водія та пасажира автомобіля патрульні склали адміністративні матеріали за статтею 185 КУпАП за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

Щодо водія патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння та за порушення правил дорожнього руху, а саме проїзд перехрестя на заборонний сигнал світлофора, винесли постанову за частиною 2 статті 122 КУпАП та попередили про недопустимість керування автомобілем напідпитку.

Через деякий час, близько 2-ї години ночі, на вулиці Тернопільська патрульні знову зупинили автомобіль “Renault”.

За кермом транспортного засобу виявився той самий чоловік, який керував автомобілем з ознаками алкогольного сп'яніння і відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння.

На чоловіка, вдруге склали протокол за відмову від проходження огляду, як на місці зупинки, так і в медичному закладі.

 

Коментарі:

ВЛАДИМИР ТРОФИМОВ 04.01.2018 20:20

Тобто, патрульні не в змозі забезпечити відсторонення п'яного водія від управління автомобілем... А ще вони не спроможні перешкодити руху автомобілів по тротуарах та паркуванню у заборонених місцях... І навіть у самому центрі міста, біля кінотеатру Шевченка!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую