ye-logo.v1.2

На Водохреща з кранів хмельничан потече освячена вода

Суспільство 2245
Нині ж цілющі властивості і особливу структуру хрещенської води відзначають як священики, так і науковці
Нині ж цілющі властивості і особливу структуру хрещенської води відзначають як священики, так і науковці. Фото: kievvlast.com.ua

Її зможуть набрати ті, які не матимуть нагоди відвідати святкову службу в храмі.

Завтра, 19 січня, о 7:45 митрополит Української Православної Церкви Київського Патріархату Антоній Махота освятить воду, яка йде у домівки хмельничан. Молебень відбудеться на водонасосній станції №9, що по проспекту Миру, 36/2а.

Відтак уже завтра, на свято Богоявлення Господнього, освячена вода потрапить до кожної домівки обласного центру. Тож прямо з-під крану її зможуть набрати ті, хто не матиме нагоди цього дня відвідати святкову службу в храмі. Нині ж цілющі властивості і особливу структуру хрещенської води відзначають як священики, так і науковці.

 «Не думайте, що Божественна благодать діє на цілющі властивості води, яку люди забруднили. Не варто пити освячену воду з річок і кранів, якщо вона брудна та мутна. Освячення води на Йордан – це традиція, яку зберігають християни. Проте варто зауважити, що освячена вода - це не ліки для тіла, а ліки для душі», - зауважив митрополит Антоній.

Читайте також: У Хмельницькому обладнають кілька місць для купання на Водохреще.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую