ye-logo.v1.2

Хто з перевізників Хмельницького подався на новий конкурс

Суспільство 3879
Конкурс серед перевізників проведуть 5 листопада
Конкурс серед перевізників проведуть 5 листопада. Фото: з архіву

Із 13 об’єктів, які виставили на конкурс перевізників, учасники подали заяви лише на шість.

У Хмельницькому завершили прийом документів на конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в місті. На нього, як відомо, виставляють 13 лотів, які в загальному налічують 18 маршрутів.

«На конкурс подано шість заяв: від ТОВ «Рембуд-транс» на три об’єкти, від комунального підприємства «Електротранс» – на два об’єкти, від приватного перевізника Олександра Мішина – на один, - розповів керівник управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради Сергій Шепурев. - Хто на які маршрути подавав заяви, дізнаємось 5 листопада на засіданні конкурсного комітету. Маршрути, на які ніхто не подавався, будемо «перекривати» тимчасовими договорами з перевізниками».

«Ніхто з перевізників немає бажання працювати на маршрутах Хмельницького. У минулому році на конкурс подавались перевізники з інших областей і тоді на один об’єкт було по декілька заяв, цього року ситуація інша», - каже заступник міського голови Андрій Бондаренко. Основними причинами в міськраді вважають нерентабельність ринку перевезень, зростання витрат та масовий відтік водіїв. Тому прогнозують, що наступного року частка комунального транспорту в місті збільшуватиметься, а приватного стане менше.

«Розпочали процедуру придбання комунального транспорту в лізинг. І якщо «вчора» мова йшла про 10 автобусів, то нині ми плануємо вже 15», - зазначив Андрій Бондаренко.

Нагадаємо, засідання конкурсного комітету відбудеться 5 листопада.

Юна МІТРАШКО.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую