ye-logo.v1.2

Фракція «БЮТ-Батьківщина» закликає уряд допомогти сільгоспвиробникам,

2649
Фото: хмельничанин

- народний депутат Василь Кравчук

Фракція «БЮТ-Батьківщина» звертає увагу уряду на необхідність збільшення державної підтримки сільськогосподарських виробників напередодні весняно-польових робіт та закликає Антимонопольний комітет та комітет по контролю за цінами вивчити ситуацію з цінами на продукти харчування. Про це заявив член фракції «БЮТ-Батьківщина» Василь Кравчук. За його словами, для проведення комплексу весняно-польових робіт, які почнуться менш ніж за два тижні, необхідно близько 32 млрд.грн. «Де брати кошти селянину?», - запитав Кравчук. Він зазначив, що матеріали та технічні ресурси дорожчають вже не по днях, а по годинах. Депутат звернув увагу на те, що при уряді Юлії Тимошенко ціни на пальне та мінеральні добрива були вдвічі менші.«А що зараз робиться з цінами на сільгосппродукцію та інші продукти харчування?» - сказав Василь Кравчук.
БЮТівець переконаний, що на ситуацію з цінами на продукти харчування має терміново звернути увагу Антимонопольний комітет та комітет по цінах.
Окрім того, Кравчук зазначив, що у державному бюджеті на 2011 рік коштів на підтримку сільськогосподарських виробників практично не передбачено, що несе небезпеку подальшому функціонуванню цього сектору.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую