ye-logo.v1.2

Приїзд Порошенка в Хмельницький: чи перекриють вулиці?

Суспільство 5665
У Хмельницькому кортежу Петра Порошенка надаватиметься перевага в русі, й в поліції кажуть, що дороги не перекриватимуть
У Хмельницькому кортежу Петра Порошенка надаватиметься перевага в русі, й в поліції кажуть, що дороги не перекриватимуть. Фото: з архіву

Сьогодні в обласному центрі буде Президент України.

Зранку, 30 листопада, на вулицях Хмельницького, за словами читачів сайту «Є», збільшилася кількість поліції. Особливо в центральній частині навколо майдану Незалежності. Люди пов’язують це з сьогоднішнім приїздом Президента України. Власне, це і підтверджують у поліції.

«Те, що на певних ділянках доріг у місті є екіпажі поліції – це все через заходи безпеки, - пояснює речник управління патрульної поліції області Роман Мартинюк. – Зауважу, дороги перекриватися не будуть. Але, згідно з інструкцією, президентському кортежу надаватиметься пріоритет у русі».

Яким маршрутом буде пересуватися Президент – таємниця.

Нагадаємо, під час візиту Петро Порошенко планує провести щонайменше дві зустрічі – в Хмельницькому національному університеті та в театрі Старицького, де пройде засідання Ради регіонального розвитку. Вони заплановані в другій половині дня.

Коментарі:

Хмельничанин 01.12.2018 09:23

Вчора в вечері бачив як Цего Петюню... вивозили з міста кортежем по вул. Рибалка. Бідні поліцаї стояли по вулиці кожних 30 - 50метрів, під кожним штахетом і столбом.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую