ye-logo.v1.2

«Ліга сміху 2019»: «Джекі Чан» і кам’янчани пройшли далі (ВІДЕО)

Культура 4918
У новому випуску "Ліги сміху" хлопці з Кам
У новому випуску "Ліги сміху" хлопці з Кам'янця-Подільського показали свою інтерпретацію образу Джекі Чана. Фото: beztabu.net

Цього разу «Наш формат» вперше потрапив у батл.

У п'ятницю, 5 квітня, в ефірі каналу «1+1» вийшов випуск чергової гри ювілейного сезону «Ліги сміху». Жартувати і дивувати глядачів шість команд коміків разом із їх зірковими тренерами. Серед них – Юрій Ткач і кам’янчани «Наш формат».

Тема випуску – «Легендарні коміки». Учасники мали показати свою інтерпретацію образів всесвітньо відомих особистостей. Гумористи «Нашого формату» розказали свою історію про відомого актора та майстра бойових мистецтв – Джекі Чана.

Жарти про поїздки кінозірки в Україну та фантазії, як знімаються бойові сцени за його участі в українських фільмах, щоразу підтримував зал. Яскравий номер – про бабусю на базарі, яка навчилася застосовувати новітні технології. Але членам журі цього було не достатньо і кам’янчани вперше відправилися в батл.

«Зворотня розминка» вдалася «Нашому формату» і вони стали першою командою, кого судді обрали для подальшої участі в шоу. А батл програла команда «Та та та» і саме вона покиналу проект.

Нагадаємо, минулого тижня команди грали полотно на тему «Великі політики». Темою виступу для команди з Хмельницького «Отдыхаем вместе» став китайський імператор Цінь Ши Хуан-ді.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую