ye-logo.v1.2

Справа розстрілу хмельницьких майданівців: призначили дату судового засідання

Євромайдан 2841
Віктору Крайтору інкримінують декілька статтей Кримінального кодексу
Віктору Крайтору інкримінують декілька статтей Кримінального кодексу. Фото: novynarnia.com

У серпні відбудеться підготовче засідання.

Хмельницький міськрайонний суд призначив підготовче засідання у справі обвинуваченого Віктора Крайтора. Як зазначили у прес-службі суду, справу колишнього очільника обласного управління СБУ слухатиме суддя Олег Антонюк.

«Суддя Хмельницького міськрайонного суду Олег Антонюк призначив підготовче судове засідання на 6 серпня у справі обвинуваченого колишнього очільника СБУ в Хмельницькій області Віктора Крайтора. Чоловіку інкримінують вчинення ряду злочинів, а саме - перевищення службових повноважень, вбивство через необережність, спричинення необережного тяжкого тілесного ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що наприкінці червня цього року Генпрокуратура оголосила про завершення досудового слідства у справі розстрілів під обласним управлінням СБУ 19 грудня 2014 року. Тоді біля будівлі смертельно поранили двох людей — Людмилу Шеремет та Дмитра Пагора. Ще декілька осіб отримали поранення. За версією слідства, у людей стріляли з приміщення СБУ. Віктора Крайтор, екс-очільника управління, підозрюють в тому, що він дав наказ стріляти в активістів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую