ye-logo.v1.2

Обласне телебачення та радіо залишилися без гендиректора

1493

Держкомтелерадіо України звільнив Олександра Смолькіна

котрий очолював ХОДТРК «Поділля-Центр» з 2008 року спочатку на посаді виконуючого обов'язки, а з кінця 2009 року генерального директора компанії.

За повідомленням поінформованих джерел, наказ Державного комітету телебачення та радіо­мовлення України щодо звільнення з посади Олександра Петровича був підписаний головою комітету Юрієм Плаксюком ще 14 вересня. А через декілька діб з колективом телерадіокомпанії зустрівся представник комітету, котрий зачитав наказ про звільнення Смолькіна офіційно. Самого екс-генерального директора на зборах не було.  Офіційно він перебував у відрядженні.

За інформацією джерела, в. о. генерального директора телерадіокомпанії було призначено одного із заступників «Поділля-Центру» – Павла Хорошенюка. Проте, свої обов'язки він виконував лише декілька днів, а згодом, поспіхом, пішов у відпустку.

Нині виконуючим обов'язки генерального директора Хмельницької обласної телерадіокомпанії призначений ще один заступник ОДТРК та телеведуча  Олена Павлюк. 

«Телеграфу» стало відомо, що Олександр Смолькін також не готовий здавати свої позиції та буде відстоювати свої права в судовому порядку.

Коментарі:

Валерій 29.09.2010 13:58

Чому мовчить ТРК? Де ваша журналістська солідарність,де репортажі, чого мовчите. Що Смолькін нічого не робив, тоді як ви його терпіли. Але на що ви здатні, кроме "вітаємо піснею". Протестуйте, як протестує народ у Кам.-Подільському, тоді я включатиму ваш канал, а не сахатися, коли випадково на нього попадаю.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую