ye-logo.v1.2

Кращі бренди-виробники телевізорів На правах реклами

Суспільство 517
Сучасний телевізор — це великий екран з реалістичним зображенням, потужними звукоефектами
Сучасний телевізор — це великий екран з реалістичним зображенням, потужними звукоефектами. Фото: noviydom.com.ua

Серед побутової техніки для дому телевізор займає мабуть найбільш привілейоване місце. Йому і місце почесне виділяють в найбільшій кімнаті зазвичай. Техніка недешева, вимоги до неї великі, тому і вибір стоїть непростий.

Критерії вибору телевізора

Наразі на ринку доступне широке розмаїття цієї техніки: різні бренди, розміри, опції тощо. Якщо ви не знаєте, на що треба звернути увагу, щоб обрати найкращий варіант для себе, то користуйтесь нашими підказками:

  1. Бренд. Зверніть увагу на найпопулярніших виробників, які вже зарекомендували себе надійністю і якістю. Наприклад, Samsung входить в рейтинг телевізорів за версією проєкту “Новий Дім”, де зібрані топові компанії-виробники. Також туди входить ще LG, Xiaomi, Blaupunkt тощо
  2. .Розмір екрана. Визначте оптимальний розмір для вашого приміщення і переваг перегляду. Враховуйте відстань від телевізора до глядача.
  3. Роздільна здатність. Виберіть роздільну здатність екрана відповідно до ваших потреб. Наразі найпопулярнішими є Full HD (1080p), Ultra HD або 4K (2160p) та 8K.
  4. Технологія дисплея. Розгляньте різні технології дисплея, як-от OLED, QLED, LED тощо, і виберіть ту, що підходить для ваших потреб.
  5. Смарт-функції. Перевірте наявність смарт-функцій, наприклад, доступ до потокового контенту, вбудовані додатки, голосове керування тощо.
  6. Порти та інтерфейси. Переконайтеся, що телевізор має достатню кількість портів HDMI, USB та інших, щоб підключити всі ваші пристрої.
  7. Звукова система. Розгляньте якість звуку вбудованих динаміків або можливість підключення зовнішньої аудіосистеми.
  8. Дизайн і стиль. Враховуйте зовнішній вигляд телевізора і його відповідність вашому інтер'єру.

Підбір телевізора — це індивідуальний процес, і рішення повинне відповідати вашим конкретним потребам і вподобанням.

Рейтинг брендів-виробників телевізорів

Сучасний телевізор — це великий екран з реалістичним зображенням, потужними звукоефектами, мінімальною товщиною і супер швидким завантаженням додатків. Кожен виробник намагається покращити показники своєї продукції. Ось ТОП-3 виробника 2024 року, у кого це виходить найкраще:

Samsung

Південнокорейський бренд вже давно посідає топове місце серед виробників телевізорів. Користувачі у захваті від технології з квантовими точками QLED. Екрани дійсно становляться все яскравішими і більш реалістичними. Виробник випускає широку лінійку різноманітних моделей, дозволяючи кожно користувачу знайти собі найбільш підходящий телевізор. 

Найпопулярніші моделі 2024 року — Samsung UE55CU7100UXUA, Samsung UE50CU7100UXUA.

LG

Найближчий конкурент Samsung — корейська компанія LG, яка завжди в топі завдяки власним досягненням і розробкам. Яскрава реалістична картина є і в цього бренда, але досягнуто це іншими способами. Технологія додаткового субпікселя, система Direct підсвічування і унікальний процесор Triple XD Engine — все це робить телевізори LG ласим шматком на ринку.

Топова модель цього року —  LG 55UR78006LK.

Xiaomi

За кількістю продажів вперед вийшла ще одна компанія, а саме китайська Xiaomi. Вона пропонує найвигідніший товар у співвідношенні ціна-якість. Мінімалістичний дизайн, супертонкий екран, багатофункціональність та SMART технології — все це є в телевізорах цього бренду. 

Найпопулярніші моделі серед користувачів — Xiaomi TV P1E 43, Xiaomi TV A2 32.

Серед інших не менш популярних брендів можна назвати Sony, Philips, Ergo та Sharp. Всі вони мають свої переваги, новітні технології і розробки, але беззаперечними флагманами являются — Samsung і LG.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую