ye-logo.v1.2

За торгівлю наркотиками у Хмельницькому 20-річний хлопець отримав 9 років в'язниці

Кримінал 636
Мешканець Полтавщини переїхав в Хмельницький і займався тут торгівлею наркотичних речовин
Мешканець Полтавщини переїхав в Хмельницький і займався тут торгівлею наркотичних речовин. Фото: Хмельницька обласна прокуратура

Під час поверхневої перевірки у нього виявили 28 згортків із психотропом.

Суд виніс вирок 20-річному мешканцю Полтавської області, який торгував психотропами у Хмельницькому. Його засуджено до 9 років позбавлення волі із конфіскацією усього майна. Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі.

Згідно з матеріалами справи, чоловік, який тимчасово проживав у Хмельницькому, у жовтні 2023 року замовив у інтернеті особливо небезпечну психотропну речовину PVP для подальшого збуту методом «закладок». Коли чоловік зустрівся патрульним, привернув увагу своєю підозрілою поведінкою.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили 28 згортків із психотропом. Ще 5 «закладок» правоохоронці знайшли по місту, які зловмисник вже встиг розкласти.

Його судили за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та збут особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах). До набрання вироком суду законної сили засуджений перебуватиме під вартою.

Читайте також: Нанесла два удари ножем в груди: який вирок виніс суд мешканці Полонщини за вбивство чоловіка

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую