ye-logo.v1.2

Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» та «Поділля» розпочали новий сезон

Спорт 216
Епіцентр-Подоляни в стартовому турі Суперліги здобув три перемоги в трьох матчах
Епіцентр-Подоляни в стартовому турі Суперліги здобув три перемоги в трьох матчах. Фото: facebook.com/epicentrpodolyany

У першому турі команди з Хмельниччини, Тернополя та Вінниці змагалися в Городку.

 Розпочався новий чемпіонат України з волейболу серед чоловіків у Суперлізі. У нинішній першості в ньому беруть участь два клуби з Хмельниччини – срібний призер минулого сезону «Епіцентр-Подоляни» з Городка та «Поділля» з Хмельницького, переможець вищої ліги.

І саме в першому матчі, який став відкриттям сезону, зустрілися саме представники Хмельниччини. «Епіцентр-Подоляни» в статусі одного з головних претендентів на чемпіонство, як то кажуть, на класі здолав хмельничан. Три партії (25:15, 25:12, 25:12) вирішили долю поєдинку та принесли першу перемогу в сезоні команді з Городка.

У другий змагальний день «Епіцентру-Подолянам» протистояв вінницький «МХП-Ладижин-Колос-ШВСМ». У цій грі також обійшлося без сенсанції. І хоч перша партія була напруженою (підопічні Флавіо Гулінеллі здолали вінничан 25:20), у наступних двох все стало на свої місця - 25:14 та 25:13 і друга поспіль перемога городоччан із рахунком 3:0.

А ось у матчі «Поділля» проти «Поліції охорони-ЗУНУ-Динамо» з Тернополя було значно напруженіше. Хмельничани видали доволі пристойну гру, яка втілилася у переконливі перемоги в перших двох партіях - 25:16 та 25:17. А ось у третій – із рахунком 25:11 перемогли тернополяни. Та розв'язка матчу настала в четвертій партії. Запекла боротьба та 25:22 на користь хмельницького клубу, завдякі якій «Поділля» здобуло першу перемогу в елітному дивізіоні.

Утім, у третій грі першого туру – проти «МХП-Ладижин-Колос-ШВСМ» із Вінниці, хмельницькій команді не вдалося повторити свій успіх. Вінничани перемогли з рахунком 3:0 (25:20, 25:19, 25:18).

Ну, а «Епіцентр-Подоляни» зіграв із командою з Тернополя та здобув ще одну перконливу перемогу 3:0 (25:11, 25:17, 25:18).

Отож, «Епіцентр-Подоляни» провів перший тур зі стовідсотковим результатом. «Поділля» - із однією перемогою. Інші учасники Суперліги: «Решетилівка», «Буревісник-ШВСМ», «Житичі-Полісся» та Збірна України U-20 свої матчі проведуть 4-6 жовтня у Решетилівці Полтавської області. А поки в турнірній таблиці перше місце посідає команда з Городка, третє – з Хмельницького.

Читайте також - Футбол. «Епіцентр» - «Поділля»: подільське дербі з трьома голами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую