ye-logo.v1.2

Волейбольна команда з Городка – срібний призер чемпіонату України

Спорт 647
ВК "Епіцентр-Подоляни" з Городка став срібним призером чемпіонату України серед чоловіків у Суперлізі сезону 2023/2024
ВК "Епіцентр-Подоляни" з Городка став срібним призером чемпіонату України серед чоловіків у Суперлізі сезону 2023/2024. Фото: facebook.com/pvlu.org

Завершилася фінальна серія чоловічих змагань, яка визначила переможця.

Вчора, 14 квітня, у чемпіонаті України з волейболу серед чоловіків відбувся четвертий фінальний матч за золоті медалі, який став вирішальним у протистоянні городоцького ВК «Епіцентр-Подоляни» та дніпровського «Прометея». До цього матчу рахунок у серії був 2:1 на користь діючого чемпіона з Дніпра, і подолянам, аби поборотися це «золото», необхідно було зрівняти рахунок у протистоянні. Утім, виграти четвертий матч фіналу не вдалося.

Поєдинок, який пройшов у Чернівцях, видався доволі напруженим. У першому сеті перемогу з рахунком 27:25 святкували гравці «Прометея», а в другому (з таким же рахунком) – «Епіцентр-Подоляни». Городоцька команда змогла перемогти і в третій партії – 25:22, але в четвертій сильнішими знову були дніпряни – 25:15. Тож все вирішилося у п'ятому сеті. «Прометей» здолав «Епіцентр-Подоляни» 15:11 та виграв не лише матч із рахунком 3:2, а й фінальну серію – 3:1. А відтак захистив титул чемпіона України. Команда з Городка, яка цього сезону стала володарем Кубка та Суперкубка України, здобула срібні медалі чемпіонату. «Бронза» в житомирського ВК «Житичі-Полісся».

Вже цього вікенду – 20-21 квітня стартує фінальна серія змагань у вищій лізі серед чоловіків. І за золоті медалі зійдуться хмельницьке «Поділля» та «Бахмут-ШВСМ» з Донеччини. За «бронзу» зіграють «Хотинські козаки» з Чернівецької області та черкаський «Дніпро».

Читайте також: Футбол. Успіх «Поділля» та поразки «Агробізнеса» і «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую