ye-logo.v1.2

Сабій хоче, щоб Герега опам’ятався (АУДІО)

Політика 7063

Влада боїться опозиції, але та й надалі буде триматися купи. Так запевняє народний депутат Ігор Сабій.

А заразом попреджає, що влада створюватиме альтернативу опозиції та, очевидно, робитиме це за рахунок тих людей, які «попали під вплив влади». Про це повідомив на прес-конференції минулого тижня. Влада, за словами свободівця буде робити все, щоб не допустити дострокових виборів, на який активно наполягає опозиція.
Багато чого залежатиме від депутатів-мажоритарників, особливо від тих, які за словами Сабія, обіцяли перед виборами, що не стануть кнопкодавами і не виконуватимуть волі Партії регіонів. Але більшість так себе не веде. Як приклад свободівець назвав Олександра Герегу, який «у Верховній раді кричить, що українці – фашисти!».
«Я звернуся до нього і скажу, щоб приїхав у Дунаївці, Ярмолинці і Городок і скаже, що вони фашисти. Подивлюся, що вони з нього зроблять! До речі, Хмельницина на 94 відсотки складається саме з українців. Такі люди мали би опам’ятатися і подумати, з якими очима вони приїздитимуть у свої округи і дивитимуться в очі людям», – сказав Ігор Михайлович.
 

 

Коментарі:

Сергей 16.04.2013 16:18

Нестор, сабиеботы тоже постоянно тролят сайты, в том числе и ешки, так что чья бы мычала. 

Нестор Махно 16.04.2013 14:51

смішні герегоботи пішли в атаку. дивишся - київ, харків, сторінки боти в соцмережах активно розписуються за мешканців Хмельниччини і натішитися не можуть.  Народ, Саша Мацьков з вагоном городоцької згущонки і піснями на свою честь від мазура - таким ми тут Герегу сприймаємо. герегоботи геть в нори, згушонку крадену жерти!    а для людей скажу: ефективність законотоворця депутата чітко помітна на сайті ВРУ Так от: нардеп Герега подав 0 запитів і вніс 0 законопроектів. нардеп Сабій подав 5 запитів і вніс 4 законопроекти.

Сергей 15.04.2013 15:36

Специально просмотрел все местные новости, которые сливают свои сюжеты в инет. Никто освещая прес-конференцию Сабия не сказал про эту цитату. Я понимаю, это не главная новость, но все же этот факт показывает уровень Сабия как человека, а телеканалы и эксклюзив и теперь уже 33 канал дружат со свободой, поэтому никто не смеет испортить репутацию ему. а надо бы уважаемые сми, надо. Потому что правильно человек подметил: говорить не мешки носить и не делать дороги как тот же Герега. 

Ульяна 15.04.2013 14:49

Народний депутат Сабій І. М. та його команда!! Якщо ви взялися висвітлювати правду народу, то робіть це аргументовано! Герега О. В. Не Дозволяє собі таких " гасел" !!! Можу це стверджувати , тому як впевнена, жодного факту ви не маєте- це все провокаційні методи. Можете приїхати на 192 округ і власними очима подивитись результати роботи НАРОДНОГО депутата, якому немає коли, на Ваш жаль, займатись політиканством!! Тому не вводьте людей в оману і не сійте це низькосортне насіння, а краще займіться проблемами народу !!!

Григор`єва 15.04.2013 14:29

Це що, з тієї серії - Бий своїх, щоб чужі злякалися? Ви б краще, пане, зробили б дороги на Хмельниччині, та стільки б зробили людям, скільки Герега О. В. у своєму Городоцькому районі. Герега з народом всюди - і на святах, і в горі, в Чемерівцях, Ярмолинцях, Дунаївцях, Городку. А ви краще напишіть, що ви зробили. Ніколи не дочекаєтесь, пане, щоб Герега своїх земляків назвав фашистами.

Савченко 15.04.2013 09:27

Герега Олександр Володимирович такого сказати не міг. Він патріот рідного краю, любить Україну і український народ. Ця стаття – це провокація, брудна гра політиків. Мені соромно за Ігоря Сабія і за його методи «боротьби».

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую