ye-logo.v1.2

Опозиція на місцях об'єднуватись не спішить

Політика 2846
з архіву редакції
«За майже два тижні лише чотири районні осередки «Фронту змін» написали заяви про вступ до нашої партії, – каже Василь Кравчук.. Фото: з архіву редакції

Бютівець Василь Кравчук та «фронтовик» Олександр Ксенжук увійшли до політичної ради ВО «Батьківщина».

 Три опозиційні партії «Батьківщина», «Фронт змін» та «Реформи і порядок» об’єдналися на всеукраїнському рівні. В регіонах же принаймні на Хмельниччині, об’єднуватися політики не спішать. За словами Василя Кравчука, керівники районних та міських штабів області «Батьківщини» звернулися з офіційним листом до представників «Фронту змін» на місцях з пропозицією вступати до лав білосердечних.
«За майже два тижні лише чотири районні осередки «Фронту змін» написали заяви про вступ до нашої партії, – каже Василь Петрович. – Решта ж не спішать об’єднуватися. Отака політика на місцях!». Причину такої неспішності політики не називають. Єдине, що зазначили в обласному осередку «Батьківщини», що інформацію про об’єднання «спустили згори і ніхто на низах не обговорював її». Коли вирішуватимуться адміністративні, які не менш важливі за ідеологічні, питання обласного опозиційного табору, стане відомо наприкінці тижня.

Коментарі:

Ірина 28.06.2013 18:51

Не можуть поділити сфери впливу? Як казав Гурвіц (знаєте хто? Да, мер Одеси бувший), "самая большая проблема – это "Батькивщина". Сегодня эта структура – смесь. С одной стороны, есть очень приличные люди, жаждущие европейской интеграции. Вторая группа людей – это те, которые создавали властную вертикаль и зубами за нее держались. Я знаю, о чем говорю, потому что мне приходилось работать мэром, когда при власти были лидеры "Батькивщины". Ну и третья небольшая группа в "Батькивщине" - это откровенные мерзавцы и потенциальные "тушки". При чем, их опять где-то берут, хотя все знают о них всё."

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую