ye-logo.v1.2

Депутати віддали кладовище під гаражі

Політика 2828

Депутати Кам'янця-Подільського проголосували за відставку секретаря міськради Василя Сенюка.

Звинуватили у порушенні закону "Про захист персональних даних". Мовляв, він не мав права опубліковувати на сайті міської ради рішення №52 травневої сесії, за яким депутати роздали під забудову кладовище. Частину ділянок забрали собі й родичам.
Звільнення ініціював 53-річний Валерій Слободян, керівник фракції Партії регіонів. Говорить, власники наділів не давали згоди на публікацію своїх даних.
— Ми ще не виділили людям землю, а лише дали дозвіл на виготовлення технічної документації, — пояснює.
— Я теж голосував за відставку Сенюка, — каже голова земельної комісії міськради 67-річний Микола Розбам. Він також отримав наділ. — Хіба депутати та їхні родичі не мають права на землю?
— Скоро весь Кам'янець роздерибанять по бєспрєдєлу, — говорить 48-річний Василь Сенюк. — Рішенням номер 52 процедуру порушили двічі. Проект не оприлюднювали, з громадою не обговорювали. Люди з прилеглих територій навіть не знали, що землю віддають під забудову.
Це колишнє католицьке кладовище на вул. Чехова і Космонавтів. Востаннє тут ховали 1976 року, однак досі є надгробки і рештки кам'яних склепів. Масив площею 3745 кв. м поділили на 78 частин площею від 30 до 100 "квадратів" і віддали для зведення гаражів. Вул. Чехова і Космонавтів — спальний мікрорайон поряд із центром міста, тут мало місць для стоянок, гараж коштує $10-15 тис.
Ділянки на цвинтарі отримали депутати Сергій Середюк із дружиною Галиною Юріївною та родичем Миколою Семеновичем, Євген Ободовський із дружиною Діаною Олександрівною, сином Олексієм і родичкою Анною Олександрівною, Світлана Старченко, Микола Розбам та інші.

За матеріалами Gazeta.ua

Коментарі:

Елена Гавчук 24.07.2013 19:09

Побільше б таких як Сенюк, то у простих людей і життя б було кращим. Але ж це не до вподоби "бандюкам", тому і з'їли.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую