ye-logo.v1.2

Лесков знайшов непідкупних партійців

Політика 2718
Валерій Лесков:
Валерій Лесков: . Фото: Дмитра Скрипника

Про це він повідомив на прес-конференції, яка відбулася 3 жовтня.

Виконуючий обов’язки голови Хмельницької обласної організації партії «Батьківщина» Валерій Лесков розповів журналістам про «перезагрузку» штабів, попередні результати об’єднавчого процесу Батьківщини і Фронту змін та партійну «ахіллесову п’яту». 
«Сьогодні обласна партійна організація нараховує 32 613 чоловік. Це ті люди, які підтвердили своє членство, – відрапортував Валерій Олександрович. – Але об’єднавчий процес ще не завершено, тому цифри не остаточні».
Поки завершується процес об’єднання опозиціонерів, штаби на місцях уже готуються до майбутніх президентських виборів.
«Батьківщина», за словами тимчасового керманича, до роботи на виборах допускитиме лише людей, які «мають досвід у виборчій роботі, патріотично налаштовані та непідкупні».
Щодо ситуації у Теофіпольському районі, де фракція Батьківщина у райраді саморозпустилася, Лесков переконаний – винен Василь Кравчук, якого виключили з партії «за зраду», а Теофіпольські депутати – це солідарна з ним рідня.
Валерій Лесков переконує, що кілька разів намагався зустрітися із районними обранцями, але марно. Каже, однопартійці з ним зустрічатися не хочуть.
«Декілька разів я виїжджав у Теофіполь, щоб зустрітися із депутатами, які входили до фракції, але вони не захотіли зі мною зустрічатися, тому ми провели засідання обласного бюро, на яке ще раз запросили цих депутатів, вони знову не прибули і ми вирішили виключити їх із партії», – поскаржився Валерій Олександрович.
За словами Валерія Лескова, «саморозпущені» вже створили у райраді депутатську групу, до якої увійшли предаставники як Партії регіонів, так і блоку Литвина.
Ослухалися обласного партійця й ті члени районного бюро, хто мовчки спостерігав за саморозпуском фракції і «не втрутився у процес, не роз’яснив ситуацію». Неслухняних виключили з членів районного бюро, а на їхнє місце взяли людей, які «готові працювати і розбудовувати партію».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую