ye-logo.v1.2

"Регіонала" до "земельної" комісії не пустили

Політика 2172
svidomo.org
Фото: svidomo.org

Натомість туди увійшов "бютівець".

Одразу два депутати Хмельницької міської ради захотіли увійти до комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища – від Партії регіонів Анатолій Собко та Андрій Олесь з «Батьківщини». Пройшов лише один.

«Регіонала» Анатолія Собка так і залишили покращувати роботу ЖКГ у відповідній комісії, а «бютівцю» дали «добро» на вихід з комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами та прийняли до «земельної» комісії.

У той же час новоспеченого секретаря Хмельницької міської ради Костянтина Чернилевського виключили з земельної комісії. Також «прибрати» звідси фракція Партії регіонів хотіла свого Миколу Малого, проте не вдалося.

«Був лист від депутатської фракції Партії регіонів про відкликання депутата Миколи Малого з постійної комісії містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, але, відповідно до регламенту, має бути особиста заява», - пояснив міський голова Сергій Мельник.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую