ye-logo.v1.2

Лабазюк: в держбюджеті-2014 вдалось відстояти 19 мільйонів гривень для Хмельниччини

Політика 3660
з архіву редакції
Фото: з архіву редакції

На правах реклами. Народний депутат Сергій Лабазюк прокоментував недоліки прийнятого бюджету.

Позафракційний народний депутат Сергій Лабазюк підтримав держбюджет на 2014 рік, оскільки частина його пропозицій для округу № 188 була врахована. Про це він заявив у коментарі.
Політик зазначив, що залишити сьогодні країну без головного фінансового документу було би неправильно.
«Цей бюджет поганий. Але в нинішній економічній ситуації краще було прийняти хоч такий варіант, аніж залишити країну ні з чим. Бо це і зарплати бюджетникам, і пенсії пенсіонерам, й інші соціальні виплати», - наголосив нардеп.
При цьому С. Лабазюк зазначив, що він, як депутат-мажоритарник, подав свої пропозиції до держбюджету щодо виділення коштів для округу, в який входять м. Волочиськ, Волочиський та Хмельницький райони, а також частина м. Хмельницького.
«Частину моїх поправок врахували. Всього вдалось відстояти 19 мільйонів гривень. З них: на Волочиський район - 8,6 мільйона гривень, на Хмельницький район – 6,7 мільйона гривень, на місто Хмельницький – 3,5 мільйона гривень», - сказав політик. - Гроші підуть, зокрема, на вуличне освітлення, утеплення будинків, ремонт дахів, комп’ютеризацію шкіл, заміну вікон у школах та ряд інших програм. Цього недостатньо, щоб вирішити всі проблеми. Але якщо б і цих коштів не було, навіщо тоді взагалі потрібен народний депутат, як представник інтересів свого округу?».
В той же час С. Лабазюк жорстко розкритикував другу частину засідання Верховної Ради, коли депутати голосували за закони не картками, а підняттям рук.
«Жодне із цих політичних рішень ми з колегами із групи позафракційних не підтримали», - підсумував політик.

Коментарі:

Андрей Петрович 16.01.2014 23:53

Ты шо охер.... ?  "Гроші підуть, зокрема, на вуличне освітлення, утеплення будинків, ремонт дахів, комп’ютеризацію шкіл, заміну вікон у школах та ряд інших програм. Цього недостатньо, щоб вирішити всі проблеми. Але якщо б і цих коштів не було, навіщо тоді взагалі потрібен народний депутат, як представник інтересів свого округу?». Какая цена этим школам, окнам, програмам? Тебе самому тошно не было? Сыкуны все! И позафракционные и опозиция! Или думаете если проплатили материал, то уже, как Пилат, умыли руки от того, что твориться?  Тебе не стыдно будет родителям, которые жили в тоталитарном обществе и только чуть дыхнули свободы, как ты снова их туда загоняешь, в глаза смотреть? Не стыдно будет детям, которые родились в стране, которая развивалась, а потом сыкуны ради своей корысти и из-за своей трусливости, превратили ее в тоталитарную, в г лаза смотреть? Потому что ты Лабазюк, как и каждый другой: Герега, Бондарь, Буряк, Мельниченко, Кравчук, Сабий, Мирный, Лукашук, Борита, Корнийчук... каждый из вас конкретно в ответе за то, что сегодня произошло! 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую