ye-logo.v1.2

Хто претендує на крісло мера

Політика 9730
Дмитра Скрипника та з архіву редакції
Фото: Дмитра Скрипника та з архіву редакції

Зайняти місце Сергія Мельника, який став нардепом планують щонайменше десять претендентів. Поки що.

Розмови про те, хто буде наступним мером Хмельницького почалися серед "тих, хто в темі" ще задовго до того як стали відомі результати парламентських виборів. Певно з того моменту як просочилася чутка про те, що Сергій Мельник балотуватиметься до парламенту.
З наближенням весни, розмови стають все предметнішими, а ймовірні кандидати все сміливіше говорять про те, що не проти спробувати приміряти на роль мера. Проте, вибори ніхто, поки що, не оголошував, та й не відомо коли це станеться. Однак, видима, тим більше, невидима робота ймовірних кандидатів, уже розпочалася.
Ми «понишпорили» в кулуарах міського та обласного політичного бомонду, повипитували активних гравців на політичному олімпі: хто може претендувати на цю посаду, і навіть поспілкувалися з тими, кого наші джерела називали найчастіше.
Отож, за попередніми даними, подумують над тим, щоб поборотися за мерське крісло, перший заступник голови Хмельницької ОДА Олександр Симчишин, голова Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віталій Олуйко, Народний депутат Олег Лукашук, в.о. міського голови, секретар Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський, депутати Хмельницької міської ради Сергій Мандзій, та, можливо, Руслан Афійчук.
Неодноразово звучали імена й громадського активіста Руслана Рохова, фронтовика Дмитра Беспалова, «вічного кандидата» Віктора Коліщака і навіть екс-заступниці мера Ірини Ковальчук.


«До мене зверталися чимало людей, пропонували балотуватися, але поки що думаю над цим. Не виключено, що буду балотуватися», – сказав Віталій Олуйко.
На волю та рішення партії покладається Олександр Симчишин. Каже, бажання і плани такі є, але якщо в партії скажуть, що я буду корисний на іншій посаді чи в іншому місці, то я зроблю як скаже партія.
Руслан Рохов сміливо заявляє, що на мера йтиме і вже навіть розробив програму. Сергій Мандзій вже навіть почав потроху працювати: з’являється на публіці, в ЗМІ, активно бере участь в обговорення чи не усіх питань на сесії міської ради. Нардеп минулих скликань Олег Лукашук, здається, від парламентських виборів і не припиняв розробляти та поширювати поліграфію з власним зображенням та постійним переліком того, що вже зробив. 
Але, поки країна святкує. Ми ж набираємося терпіння, бо з практики відомо, що чим ближче до виборів, тим цікавіше обирати. Головне, щоб це «видовище» закінчилося чесно.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую