ye-logo.v1.2

Уродженця Старкостянтинова парламент звільнив із п’ятої спроби

Політика 2114
До речі, Валентин Зайчук за результатами  щорічного дослідження Інституту масової інформації та Незалежної медіа-профспілки потрапив в десятку найбільших ворогів української преси у 2012–2013 роках.
До речі, Валентин Зайчук за результатами щорічного дослідження Інституту масової інформації та Незалежної медіа-профспілки потрапив в десятку найбільших ворогів української преси у 2012–2013 роках.. Фото: 112.ua

Сьогодні Верховна Рада України звільнила керівника Апарату ВРУ Валентина Зайчука.

Валентин Зайчук, який народився  27 серпня 1949 року в Старокостянтинові, 13 років очолював Апарат Верховної Ради України. І навіть, коли минулого року йому виповнилося 65 років, у зв'язку з чим, за чинним законодавством, він мав би покинути державну службу, парламент продовжив його термін перебування на держслужбі. Утім, сьогодні Валентина Олександровича таки звільнили, оскільки той написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Але звільняли довго. Перші чотири спроби були невдалими – не вистачило голосів. А вже під час спроби №5 кнопку «за» натиснули 238 обранців.

Як голосували нардепи від Хмельниччини? «Порошенківці» Мацола, Мельниченко, Мельник та Шинькович, а також «фронтовик» Ксенжук підтримали звільнення. А ось позафракційний Герега, Бондар із «Відродження» та Лабазюк із «Волі народу» не голосували. Відзначимо й те, що не було в залі для засідань Михайла Гвоздьова, який, як відомо, із другого вересня цього року не є народним депутатом, оскільки склав свої повноваження.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую