ye-logo.v1.2

Екс-нардеп від «Свободи» оголосив голодування

Політика 3150
Ігор Сабій на один день оголосив голодування
Ігор Сабій на один день оголосив голодування. Фото: з архіву

Свій вчинок він пояснює протестом проти політично вмотивованих кримінальних переслідувань українських патріотів в Україні.

Ігор Сабій, народний депутат України сьомого скликання, екс-голова Хмельницької обласної організації ВО «Свобода», який нині очолює київських «свободівців» оголосив голодування… на один день. Про це він написав на своїй сторінці у мережі «Фейсбук».

«Я, Сабій Ігор Михайлович, голова Київської обласної організації ВО «Свобода», політв'язень, знаходжуся під домашнім арештом з 6 жовтня за те, що захищав Конституцію України, оголошую голодування 30 жовтня з 00.00 до 24.00 на знак протесту проти політично вмотивованих кримінальних переслідувань українських патріотів в Україні. Це переслідування здійснює новий-старий режим, який на українських патріотичних гаслах, на наших спинах на смертях та ранах наших побратимів, дорвався до влади і планомірно знищує Україну. Я солідарний з усіма сучасними політв'язнями та пам'ятаю про подвиг наших попередників, сила духу яких зламала хребет ніби-то непохитній совєцкій імперії. Українців не зламати! Слава Україні!», - йдеться в повідомлення.

Ось таке повідомлення з’явилося на сторінці Ігоря Сабія у "Фейсбуці". Наразі отримати коментар від політика газеті "Є" не вдалося, оскільки з ним відсутній зв’язок.

Нагадаємо, що 26 вересня в квартирі нардепа, яка знаходиться в Хмельницькому, відбувся обшук у рамках кримінального провадження щодо подій під Верховною Радою України 31 серпня. Шостого жовтня Печерський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу Ігорю Сабію – домашній арешт. Цілодобово. А 27 жовтня Печерський суд продовжив домашній арешт до 31 грудня. Щоправда, змінив цілодобовий арешт на нічний – з 22.00 до 6.00.

Коментарі:

Володимир 31.10.2015 23:25

А тиждень, Ігорю, слабо поголодувати?) ... Треба було думати, перед тим коли виводили людей (і серед них "відморожених") до ВР! Родичам загиблих від Вашого голодування ні холодно, ні жарко... Хлопців вже не повернути.(

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую