ye-logo.v1.2

Секретаря Хмельницької міської ради оберуть наступного тижня?

Політика 7659
У Хмельницькій міській раді сьомого скликання 42 депутати
У Хмельницькій міській раді сьомого скликання 42 депутати. Фото: Дмитра Скрипника

Сьогодні новобрана міська рада зібралася на перше своє засідання.

Хмельницька міська рада сьомого скликання, яку обрали на виборах 25 жовтня, приступили до роботи. Приступив до праці і новообраний міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. Вже наступного тижня, не виключено, що рада обиратиме секретаря міськради.

«Розглядаються чотири кандидатури, - заявив Олександр Симчишин. – На наступному засіданні (вона, найвірогідніше пройде наступного тижня – прим.авт.) ми спробуємо обрати секретаря Хмельницької міської ради».

Щодо людей, які стануть заступниками міського голови, то Олександр Симчишин заявив, що за декілька днів назве прізвища. Також не виключив, що одним із заступників може стати хтось один, хто вже був заступником попереднього міського голови. 

Перше колективне фото новообранної Хмельницької міської ради.

На першому засіданні Хмельницької міської ради сьомого скликання, новообрані 42 депутати отримали тимчасові посвідчення, а міський голова Олександр Симчишин прийняв присягу. Тепер депутати пішли працювати над новим регламентом ради, який мають розглянути на другому пленарному засіданні першої сесії.

Як проходило перше засідання  Хмельницької міської ради сьомого скликання можна було дивитися на сайті «Є» в режимі онлайн. Пропонуємо вашій увазі запис прямого ефіру:

 

Ось такі тимчасові посвідчення отримали новообрані депутати.

Посвідчення хмельницьким депутатам вручав голова міської виборчої комісії Віктор Квасницький.

Олександр Симчишин, міський голова Хмельницького, склав присягу.

Віктор Квасницький передав Олександру Симчишину булаву.

Костянтин Чернилевський, секретар Хмельницької міської ради шостого скликання, привітав пана Симчшина та депутатський корпус.

За свої перші рішення Хмельницька міська рада голосувала руками.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую