ye-logo.v1.2

«Раніше при вході до камери запитували: «Ти хто по життю?», то нині: «Ти з якого батальйону?»

Політика 5321
У Хмельницькому пройшов марш із вимогою звільнити політичних в
У Хмельницькому пройшов марш із вимогою звільнити політичних в'язнів. Фото: автора

У Хмельницькому відбувся марш «Волю в’язням режиму!».

Сьогодні, 19 грудня, в Хмельницькому на майдані Незалежності знову було людно. Щоправда, мітингу не було. Зібралися люди, які вважають, що нинішня влада з політичних мотивів кидає за грати патріотів України.

«Ми вручимо обласній та міській прокуратурам листи, - ще до початку маршу «Волю в’язням режиму!» каже керівник громадської організації «Правий сектор Хмельниччини» Анатолій Медведчук. – Але це не є основною метою маршу. Для нас основне донести свій меседж до людей, бо до влади… її обіцянки немають сенсу. А ми вимагаємо припинити переслідування націоналістів, патріотів, учасників добровольчого руху, які воювали на сході. Бо зараз масово відбуваються арешти за надуманими справами».

Підписи під зверененням ставили, спираючись на спини.

Учасники маршу, здебільшого, кажуть, що на Хмельниччині «надумані» переслідування патріотів поодинокі. А ось по країні – поширене явище.

Марш розпочався щонайменше з півгодинною затримкою.

Марш «Волю в’язням режиму!» від майдану Незалежності рушив до обласної прокуратури. Учасники, передавши свої вимоги – визволити патріотів та перестати їх переслідувати, пішли вулицями Кам’янецькою та Проскурівською до міської прокуратури.

 «Ми бачимо, як нині тюрми забиті націоналістами. Якщо раніше при вході до камери запитували: «Ти хто по життю?», то нині: «Ти з якого батальйону?» Ця ситуація не може нас не турбувати. Тому ми зібралися тут, щоб донести інформацію до влади, правоохоронців: «Не будьте посіпаками режиму, не допомагайте знищувати націоналістів, бо справжньої революції ще не було, вона ще буде», - заявив Анатолій Медведчук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую