ye-logo.v1.2

Після оприлюднення декларацій нічого не зміниться (РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ)

Політика 2177
Фото: UkrMedia

У цьому переконані читачі сайту "Є".

Протягом п’яти днів сайт «Є» проводив опитування серед читачів, якими, на їхню думку, будуть наслідки декларування нардепами їхніх статків

Результати не вразили, але показали, що люди не вірять у те, що наслідки декларування будуть відчутними для декларантів. Особливо тих, які не зможуть пояснити походження коштів.

Ми запропонували читачам на запитання Якими, на вашу думку, будуть наслідки декларування нардепами їхніх статків, кілька варіантів відповідей: Усі й далі будуть жити кожен своїм життям; Все було показово, ніхто більше до декларацій не повернеться; Більшістю декларантів займеться НАБУ; та Депутатів не оберуть на наступну каденцію, а більшість чиновників звільняться.

Також читачі мали можливість запропонувати свій варіант розвитку подій. Серед інших відповідей, читачі писали, що «за гречку виберуть їх (депутатівавт..) знову» або ж що «через місяць забудуть всі про це раптово». Один читач написав, що не знає, якою має бути реакція, але він точно за декларантів не голосуватиме.

Загалом же, майже 55 відсотків тих, хто проголосував, переконані, що усі й далі будуть жити кожен своїм життям. Майже 34 відсотки проголосувавши переконані, що все було показово, ніхто більше до декларацій не повернеться. У тому, що більшістю декларантів займеться НАБУ переконані трохи більше 6 відсотків із тих, хто проголосував. Ще менше, трохи більше 4 відсотків – переконані, що депутатів не оберуть на наступну каденцію, а більшість чиновників звільняться. 

До речі, ми також переглянули декларації й мерів  міст обласного значення та голів районних держадміністрацій Хмельниччини.  

Читайте також: Будинки, дружина та мільйони. Що хмельницькі нардепи «забули» вказати в своїх деклараціях

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую