ye-logo.v1.2

Сергій Лабазюк вважає появу сторонніх осіб у залі ВР на пленарному засіданні порушенням регламенту На правах реклами

Політика 2348
На думку політика, неможливо, щоб до сесійної зали заходили просто так з будь-якими питаннями
На думку політика, неможливо, щоб до сесійної зали заходили просто так з будь-якими питаннями

Про це він заявив в ефірі 112 телеканалу

Народний депутат Сергій Лабазюк (депгрупа “Воля народу”) вважає появу сторонніх осіб у залі ВР на пленарному засіданні у середу порушенням регламенту. “Сесійна зала – це майданчик для парламентарів, політиків, представників уряду у відповідних рамках. Силовики могли висловити свою позицію на прес-поінті або їхню думку міг озвучити хтось із народних депутатів. І це було б нормально, бо трибуна ВР – це місце для політичних дискусій. А так відбулося порушення не тільки регламенту. Таким кроком представники деяких політичних сил показали, що можуть переступити межу”, - заявив він в ефірі телеканалу “Україна 112”.
На думку політика, неможливо, щоб до сесійної зали заходили просто так з будь-якими питаннями: “Завтра не сподобається, що не розмитнюють авто – мітингувальники прийдуть у сесійну залу? Не сподобаються аграріям якійсь питання – зайдуть до сесійної зали? Сесійна зала перестала бути політичним майданчиком для дискусій. Вона стала майданчиком для вирішення політичних амбіцій тих чи інших партій, але не в системі парламентаризму і дискусій, а шляхом шантажу – заведення людей, блокуванням трибуни. Тож дієвим органом ВР після таких дій бути не може”.

Разом з тим, Сергій Лабазюк підкреслив, що депутатська група “Воля народу” засуджує дії народного депутата Володимира Парасюка: “Така його поведінка вже не вперше проявляється. Має бути проведене розслідування і надана відповідна оцінка цим діям. Ця ситуація має бути розглянута на регламентному комітеті”. 

Коментарі:

Борис Кульбачний 17.03.2017 17:34

Згоден. Підтримую.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую