ye-logo.v1.2

Сесія Хмельницької міської ради: понад сто питань у прямому ефірі (запис)

Політика 6465

Хмельницькі обранці проводять своє чергове зібрання.

31 травня в Хмельницькому пройде пленарне засідання сесії міської ради. І схоже, воно буде тривалим. Адже депутатам до розгляду запропонують 101 проект рішень! Щоправда, в порядку денному, який оприлюднений на сайті міської ради, їх менше – 84.

Вже другим питанням має стати розгляд проекту рішення «Про затвердження Стратегії розвитку міста Хмельницького до 2025 року та Плану дій з реалізації Стратегії розвитку міста Хмельницького на 2017-2020 роки». Сам план дій налічує 97 сторінок, з яких «вимальовується» стратегія – Хмельницький має стати містом-підприємцем, комфортним та безпечним, відповідальним містом. Із документом можна ознайомитися на сайті міськради.

Планують затвердити на сесії й нову редакцію Статуту територіальної громади міста, й список присяжних для Хмельницького міськрайонного суду, й порядок встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території міста тощо. Комунальні, соціальні, земельні… Словом, 101 питання.

За тим, як відбувається сесія Хмельницької міської ради, можна буде спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є». Початок 31 травня запланований на 10.00.

11.40 Перерва. Трансляція поновиться автоматично орієнтовно о 12.00

12.08 Сесія продовжується

13.40 Перерва до 14.30

14.40 Перерва завершилася. Трансляція продовжується

16.20 Сесія завершилася. Дякуємо за увагу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую