ye-logo.v1.2

Нардеп Сергій Лабазюк вважає спекуляцією пропозицію внести зміни до виборчого законодавства На правах реклами

Політика 1945
Сергій Лабазюк, народний депутат України
Сергій Лабазюк, народний депутат України

І каже, що політичні чвари і заяви під стінами Верховної Ради – це не те, чого насправді хочуть сьогодні люди.

«Категорично не готовий голосувати за зміни у виборчому законодавстві. Я буду автором законопроекту, щоб перейти на стовідсоткову мажоритарну систему», – заявив народний депутат із депгрупи «Воля народу» в ефірі телеканалу «ZIK».

«Все пізнається у порівнянні. Багатьох депутатів-списочників беруть до партій за різних умов – хтось рейтинг підіймає, інші гроші приносять валізами. Згоден, що не всі мажоритарники відповідають запитам суспільства. Але більшість все ж таки працює. Тому в наших реаліях ми не можемо дозволити політичним вождям узурпувати владу до кінця. Бо їм хочеться бачити ручних народних депутатів. Давайте подивимося на голосування, в кого результативніше – у списочників чи мажоритарників? Якщо порівнювати голосування по результативності для суспільства, то однозначно, у мажоритарників продуктивніша і результативніша робота, як і з виборцями, так і у сесійній залі», – наголосив парламентарій.

Також він вважає спекуляцією пропозицію змінити виборчу систему: «Якщо б хотіли змінити, то зробили б це ще після Революції Гідності. Тоді навіть була стовідсоткова коаліція. А політичні чвари і заяви під стінами Верховної Ради – це не те, чого насправді хочуть сьогодні люди».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую