ye-logo.v1.2

Голова однієї з фракцій в облраді склав свої повноваження

Політика 5063
Іван Гончар (ліворуч) вже не керує фракцією Свободи в облраді
Іван Гончар (ліворуч) вже не керує фракцією Свободи в облраді. Фото: з архіву

Нового керівника фракції поки що не обрали.

Іван Гончар, який очолював фракцію «Свободи» в Хмельницькій обласній раді, написав заяву про складання своїх повноважень. Не депутатських, а як голови фракції.

«Вирішив трохи відпочити від політики, - пояснив Іван Гончар журналісту сайту «Є». - Але це не означає, що відмовляюся від депутатської роботи. Просто нині бракує часу займатися фракцією, тому й написав заяву».

За словами заступника голови фракції Юрія Смаля, нового керівника поки що не обирали. Чергове пленарне засідання обласної ради пройде 22 грудня, на якому, ймовірно, і стане відомо, хто ж очолив фракцію «Свободи». А поки, як повідомили в прес-службі партії, тимчасово виконуючим обов’язки голови фракції призначили Ігоря Нікулішина.

Ігор Нікулишин, згідно поданої декларації за 2016 рік, заробив понад 1,34 мільйона гривень дивідендів (він є бенеціфіаром ТОВ «Поділля Кабель-1»), 7 тисяч гривень процентів, понад 13 тисяч гривень. Його дружина отримала торік 27,5 тисяч гривень виплат на дитину та 24 800 гривень процентів. Подружжя володіє двома земельними ділянками (загальна площа понад 1400 «квадратів»), будинком (322,2 квадратних метри) та квартирою 49,6 метри квадратних. В Ігоря Анатолійовича є два автомобілі – «Ауді А4» 1997 року випуску та «Nissan X-Trail»2011 року випуску. На банківських рахунках у 2016 році Нікулішини мали 6266 доларів США та понад 200 тисяч гривень. Готівкою депутат облради зберігав 50 тисяч доларів та 10 тисяч євро.

Відзначимо заступник керівника фракції Юрій Смаль, згідно його декларації, має у своїй власності квартиру в Хмельницькому (64,8 квадратних метри) та два гаражі. Володіє й двома автомобілями – «Ауді А6» 1998 року випуску та «ВАЗ 21063» 1989 року випуску. За минулий рік заробив, як вказано в декларації, 14 тисяч 653 гривні. Весь дохід – це пенсія.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую