ye-logo.v1.2

Депутат Білик: "Дуже прошу мене відпустити"

Політика 7247
Олександр Білик вирішив відмовитися від депутатського мандату, щоб більше уваги приділити бізнесу
Олександр Білик вирішив відмовитися від депутатського мандату, щоб більше уваги приділити бізнесу. Фото: автора

Хмельницька міська рада достроково припинила повноваження обранця від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

У Хмельницькому на сесії міської ради, яка відбувається 27 грудня, депутати розглянули заяву свого колеги Олександра Білика. Він вирішив достроково припинити свої повноваження.

Перед голосуванням пан Білик, який був обраний від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", заявив: "Я підбивав пісдумки свого перебування в статусі депутата. Помітив, що моя робота депутата, як на мене, має якісь малоефективні показники. У своєму житті я завжди щось створював, а не виборював. Не готовий до боротьби. Була інша уява, для чого я в міській раді. Думав, що я тут для того, щоб робити якісь реформи, докладати до цього свій досвід. Але бачу, що в мене не виходить. Тому хочу віддати своє місце іншому депутату, можливо він буде ефективнішим. Дуже прошу мене відпустити. Я буду ефективнішим як бізнесмен, створювати робочі місця, платити людям зарплати. В мене це виходило до цього часу, і, думаю, в подальшому буде ще краще. Прошу підтримати мою заяву. Буду вдячний за свою свободу від такого статусу".

Депутати "відпустили" свого колегу. "За" - 30, утрималось - 5, ще двоє - Тетяна Нагорна та Олександр Сидорук з фракції "Поруч", натиснули на кнопку "проти".

Тепер замість Олександра Білика депутатом міської ради від "БПП "Солідарність" може стати головний лікар обласного онкодиспансеру В’ячеслав Мороз.

За тим, як відбувається сесія Хмельницької міської ради, можна стежити в прямому ефірі на сайті "Є".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую