ye-logo.v1.2

Хмельницька міська рада: один складатиме мандат, інші прийматимуть бюджет

Політика 3832
Сесія 27 грудня стане останньою в 2017 році.
Сесія 27 грудня стане останньою в 2017 році. . Фото: автора

Сьогодні відбудеться чергове засідання міських депутатів.

27 грудня Хмельницька міська рада проведе своє заключне засідання в 2017 році та піде на новорічно-різдвяні канікули. На розгляд депутатів виносяться сім десятків питань, які оприлюднені на сайті ради.

І вже традиційно останню сесію року можна назвати бюджетною. Адже саме на цьому засідання міська рада має затвердити бюджет Хмельницького на 2018 рік, який 14 грудня підтримав виконавчий комітет. Бюджетне питання в порядку денного стоїть під номером 8. Окрім нього, звісно, є чимало інших цікавих питань, зокрема, затвердження програми на підтримку книговидання місцевих авторів та популяризації української книги у місті «Читай українською», змін до програм розвитку освіти або розвитку міста Хмельницького у сфері культури на період до 2020 року «50 кроків, що змінять місто».

Саме 27 грудня рада має проголосувати і за дострокове припинення повноважень депутата Хмельницької міської ради Олександра Білика. Обраний на місцевих виборах від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» вирішив скласти мандат. Нагадаємо, нещодавно в обласній раді також депутат від «БПП» склав повноваження. Щоправда, Ніла Островська «пішла», оскільки її обрали головою Красилівської об’єднаної тергромади.

Вже на наступній сесії, яка пройде в новому році, замість Олександра Білика в провладній фракції буде новий депутат. За партійним рейтингом (згідно результатів місцевих виборів у 2015 році) ним має стати екс-головний лікар міської поліклініки №1, який нині очолює обласний онкодиспансер В’ячеслав Мороз. Якщо він відмовиться, то до ради може увійти керівник комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту Володимир Богачук. Утім, все це станеться вже в 2018 році.

Ну, а за тим, як проходить остання сесія Хмельницької міської ради, можна дивитися в режимі онлайн на сайті «Є». Початок трансляції 27 грудня, починаючи з 10.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую