ye-logo.v1.2

Депутат обради попередив силовиків, що «вулиця» може відреагувати на діяльність комуністів у Хмельницькому

Політика 3043
Віктор Бурлик, який 22 березня під час перерви сидів у кріслі голови облради, 27 березня виступ із трибуни з запитом до правоохоронців
Віктор Бурлик, який 22 березня під час перерви сидів у кріслі голови облради, 27 березня виступ із трибуни з запитом до правоохоронців. Фото: з архіву

Про це він заявив під час проголошення свого депутатського запиту.

Депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик надав запит до начальників обласних управлінь Служби безпеки України та Нацполіції щодо діяльності комуністичної партії Хмельницькому. Його запит підтримали 43 обранці, двоє утрималися, ще 13 не голосували.

У своєму запиті він наголосив: «На території Хмельницького діють антиукраїнські структури. Попри те, що Верховна Рада прийняла закон про декомунізацію, видно, що ж люди, яким, мабуть, все одно». Мова йде про збори Комуністичної партії України, які наче відбулися на території «Хмельницької макаронної фабрики».

«Щоб ви зрозуміли зміст їхніх зборів, наведу цитату, - звернувся до колег Віктор Бурлик, зачитавши повідомлення з сайту комуністів. -… «Було наголошено на специфіку теперішньої інформаційної роботи партійних організацій серед населення; особливо в зв’язку з 100-річчям з дня заснування Комуністичної партії України в 1918 році та 25 річчя відновлення діяльності в 1993 році після її заборони внаслідок контрреволюційного перевороту 1991 року»… В першу чергу я звертаюся до силовиків. Якщо ви на це не будете реагувати, тоді «вулиця» повинна реагувати. І потім не робіть заяви про самосуд тощо. Тому що, якщо ви не виконуєте свою роботу добросовісно…»

Нагадаємо, вчора, 26 березня, юнаки, які представилися представниками молодіжної громадської організації «Січ», намагалися зустрітися з Ігорем Корнійчуком, керівником фабрики та першим секретарем Хмельницького обкому КПУ. Утім, йог не було на роботі. У телефонній розмові з журналістом сайту «Є» Ігор Володимирович заявив, що збори комуністів пройшли не на очолюваному ним підприємством (хоча фото можуть свідчити зовсім інше), а проведення зборів не порушило жоден закон.

За тим, як проходить сесія Хмельницької облради, можна дивитися в режимі онлайн на сайті «Є».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую