ye-logo.v1.2

У Хмельницький приїжджає борець з владою крадіїв та олігархів, лідер Всеукраїнського Руху Визволення, нардеп Єгор Соболєв На правах реклами

Політика 2416
Єгор Соболєв проведе зустріч у Хмельницькому 14 травня о 18.30
Єгор Соболєв проведе зустріч у Хмельницькому 14 травня о 18.30

Мешканців міста запрошують на зустріч.

У понеділок 14 травня зустріч із мешканцями Хмельницького проводить Єгор Соболєв – один з найбільш ефективних молодих українських політиків.

Суспільству він відомий тим, що очолював парламентський комітет з протидії корупції, був автором люстраційного законодавства та одним із засновників НАБУ.

Але не всі знають про інший вимір його політичної діяльності. Єгор Соболєв є одним з лідерів наймасштабніших в історії України протестних акцій: Штабу визволення патріотів, Блокади торгівлі на крові, Революційного табору на Грушевського.
В Хмельницькому Єгор Соболєв представляє Рух Визволення – надпартійний рух, що має гасло «Україна без крадіїв та олігархів». Рух об’єднує справжніх людей дії, тих, хто готовий відстоювати і власні права, і всю країну від зовнішнього і внутрішнього ворога.

Дізнайтеся самі: коли в країні настане порядок і закінчиться війна, як повернути людям надію і добробут, що таке Сили Оборони України?

Зустріч відбудеться за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна 57, будинок профспілок. Початок 14 травня (понеділок) о 18:30

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую