ye-logo.v1.2

«Батьківщина» вимагає негайно оголосити позачергові сесії місцевих та Верховної ради На правах реклами

Політика 2748
Юлія Тимошенко: "Сьогодні підняття тарифів на газ – це лише в інтересах мафії"
Юлія Тимошенко: "Сьогодні підняття тарифів на газ – це лише в інтересах мафії". Фото: Яни Кушнір

Про це 22 жовтня, під час візиту на Хмельниччину, заявила лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Вона відвідала Кам’янець-Подільський, де поспілкувалася зі студентами та медиками, а також зустрілася із журналістами та активними хмельничанами, яким не байдужа доля країни, в обласному центрі.

«Ми звернулися до депутатів усіх рівнів і закликали негайно оголосити позачергові сесії і звернутися до Порошенка персонально, щоб відмінив підвищення ціни на газ. Щоб він свої останні шість місяців на посаді Президента не знищував українців», – зазначила Юлія Володимирівна і додала, що підняття тарифів на газ лише на користь мафії.

«Сьогодні підняття тарифів на газ – це лише в інтересах мафії, щоб заробити на людях, щоб покласти на рахунки в офшорах побільше грошей. Це їхній, діючої влади, дембельський акорд», – заявила Тимошенко.

За словами Юлії Тимошенко, під час зустрічей із мешканцями Хмельницької області, вона почула чимало скарг на дії Президента та його команди.

«Зустрічаючись із хмельничанами сьогодні, я почула стільки болю, стільки скарг та нарікань на дії цієї влади, що важко передати! І особливо, про підвищення ціни на газ на 23,5 відсотка. І це, як наслідок, збільшення суми у платіжках людей, підвищення тарифів на тепло та інші послуги», – каже Юлія Тимошенко.

Вона зазначила, що країна зараз ведеться невірному напрямку і ніяких 144 декларованих реформи насправді не втілено. Тому «Батьківщина», на чолі із Юлією Тимошенко, планують, спільно з українцями, напрацювати новий курс розвитку країни і чітко його дотримуватися, щоб усім українцям жилося краще на своїй землі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую