ye-logo.v1.2

Як Хмельницька міськрада бюджет приймає (запис ефіру)

Політика 5167

Сьогодні засідатимуть міські обранці.

14 грудня о 10.00 відбудеться сесія Хмельницької міської ради. На розгляд депутатам пропонують 76 проектів рішення. Принаймні, така кількість міститься в порядку денному, оприлюдненому на сайті міськради.

І питанням під номером шість міститься проект рішення «Про бюджет міста Хмельницького на 2019 рік». Як йдеться у пояснювальній записці, обсяг доходів міського бюджету на 2019 рік обраховано в сумі майже три мільярди гривень. Це, порівняно з уточненим бюджетом на 2018 рік, більше на 108 мільйонів 488 тисяч гривень, або на 6,9%. Так, до прикладу, основним джерелом надходжень до загального фонду є податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого становить 60% від прогнозного показника.

Щодо видатків, то й вони збільшаться. До прикладу, на утримання закладів та здійснення заходів, що фінансуються через Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради в міському бюджеті на 2019 рік передбачені видатки в сумі понад мільярд гривень. На управління праці та соціального захисту – майже 633 мільйони гривень, охорони здоров’я – понад 357 мільйонів гривень.

Як депутати прийматимуть бюджет, а також розглядатимуть інші питання, можна дивитися в прямому ефірі на сайті «Є» 14 грудня після 10.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую