ye-logo.v1.2

Чому нардеп від Хмельниччини Віктор Бондар покидає «Відродження»

Політика 4131
Віктор Бондар побачив бажання окремих членів партії об
Віктор Бондар побачив бажання окремих членів партії об'єднатись з «Опозиційним блоком». Фото: facebook.com/bondarndm

Партію «Відродження» політик очолював з 2015-го.

Вчора, 7 червня, народний депутат України Віктор Бондар повідомив на своїй сторінці у «Facebook», що він покидає партію «Відродження», він очолював з червня 2015 року. Основна причина — політичні розбіжності між його переконаннями та поглядами однопартійців.

За словами Віктора Бондаря, його головною метою було оновити «Відродження». Він намагався зібрати в лавах партії молодих, але досвідчених, людей і авторитетних депутатів-мажоритарників з усієї України. Проте нещодавно побачив бажання окремих політиків і членів партії об’єднатись з «Опозиційним блоком».

«Абсолютна більшість депутатів підтримують мою думку і не ввійшли до складу цього об’єднання. Фактично відбулось об’єднання політиків і капіталу півдня й сходу країни. Це не мій шлях, — пише Віктор Бондар у «Facebook». — Ми зробили багато корисного для людей, але в цьому передвиборчому проекті я не бачу об’єднання України, а лише — регіональний проект південно-східної частини України. Це більше схоже на відродження «Партії регіонів» і це точно не мій вибір».

Також він зазначив, що документи про вихід з партії та складання повноважень її голови вже зареєстровані у Міністерстві юстиції.

Нагадаємо, Віктор Бондар обирався до парламенту від Хмельниччини на одномандатному окрузі №191, що охоплює місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський, Старосинявський райони.

У квітні цього року сайт «Є» проаналізував щорічну декларацію нардепа. У ній Віктор Бондар вказав понад мільйон доларів, сотні тисяч гривень та євро готівкових заощаджень.

Читайте також: Не всі нардепи від Хмельниччини підтримали процедуру імпічменту

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую