ye-logo.v1.2

Заступницю голови Хмельницької ОДА звільнено: що задекларувала Світлана Павлишина

Політика 6956
Офіційно Світла Павлишина звільнена з 27 січня
Офіційно Світла Павлишина звільнена з 27 січня. Фото: adm-km.gov.ua

На цій посаді вона пропрацювала з кінця вересня 2018-го.

Вчора, 29 січня, на сайті Хмельницької облдержадміністрації було опубліковане розпорядження голови Дмитра Габінета. У ньому він водночас надав своїй вже колишній заступниці Світлані Павлишиній щорічну відпустку та звільнив її зі займаної посади. Відповідне розпорядження Дмитро Габінет підписав ще 23 січня.

«Надати Павлишиній Світлані Андріївні частину щорічної основної відпустки у кількості чотирьох календарних днів з 24 до 27 січня цього року включно. Звільнити її 27 січня з посади заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації згідно з поданою заявою у зв’язку з призначенням нового голови Хмельницької ОДА», — йдеться у розпорядженні Дмитра Габінета.

Світлану Павлишину на цю посаду призначив 28 вересня 2018 року попередній голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий. Вона відповідала за гуманітарну політику.

Огляд задекларованих доходів та статків

Останню електронну декларацію вже колишня заступниця опублікувала 27 січня цього року. У ній відображені її доходи та статки за 2019-й.

Згідно з декларацією, торік ситуація із задекларованою нерухомістю в Світлани Павлишиної не змінилася. Зокрема, вона володіє квартирою в Чемерівцях площею 72 квадратних метрів і земельною ділянкою в селі Івахнівці Чемеровецького району площею 10 тисяч квадратних метрів. Крім того, в Чемерівцяхі вона має об’єкт незавершеного будівництва — гараж. 

Також у неї задекларовано два автомобілі — «ВАЗ 21112» 2007 року випуску «Volkswagen Passat» 2008 року випуску. Крім того, їй належить 882 акції ВАТ «Луцький меблевий комбінат».

Торік у Хмельницькій облдержадміністрації їй нарахували 491 тисячі 553 гривні зарплатні за основним місцем роботи, а також 13 тисяч 139 гривень зарплатні за роботу за сумісництвом у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Крім того, вона вказала 13 тисяч 312 гривень пенсії, 6 тисяч 500 гривень доходу від надання майна в оренду, 50 тисяч гривень отриманих з банківської картки «Універсальна», а також 1 тисячу 285 гривень інших банківських виплат.

Світлана Павлишина задекларувала кілька рахунків відкритих у банку, проте не зазначила, скільки коштів на них зберігає.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Габінет призначив своєю заступницею Оксану Ситницьку, яка замість Світлани Павлишиної відповідатиме за гуманітарний напрямок. Розпорядження голови Хмельницької облдержадміністрації також було опубліковано на сайті ОДА теж вчора, 29 січня. Офіційно вона почала працювати заступницею Дмитра Габінета з 28 січня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую