ye-logo.v1.2

Голова Хмельницької ОДА призначив нову заступницю

Політика 14905
Оксана Ситницька стала заступницею голови Хмельницької ОДА
Оксана Ситницька стала заступницею голови Хмельницької ОДА. Фото: adm-km.gov.ua

Нею стала Оксана Ситницька.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет призначив нову заступницю. За гуманітарний напрямок розвитку області відтепер відповідатиме Оксана Ситницька. Вона замінила на посаді Світлану Павлишину.

Наразі офіційного розпорядження про призначення поки не оприлюднили, однак, згідно з інформацією пресслужби ОДА, Оксана Ситницька була присутня на сьогоднішньому засіданні колегії у якості заступниці.

Згідно із декларацією Оксани Анатоліївни за 2019 рік, у її власності по квартирі у Хмельницькому та Донецьку, легковик «KIA Cerato», 4 тисячі доларів та 450 тисяч гривень готівкою. Окрім того, новопризначена заступниця декларує соціальні виплати від Мирноградського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області у розмірі 114 091 гривню, від Покровського об'єднання управління Пенсійного фонду України в Донецькій області 166 405 гривень пенсії, і зарплату у ДП Селидіввугілля 121 775 гривень. У чиїй власності ці доходи, Оксана Ситницька не вказала, однак, проаналізувавши її декларацію за 2018 рік, можна припустити, що кошти належать її чоловіку Сергію Кобиляцькому.

Він, у свою чергу, має у власності частку квартири у Донецьку, будинок у селі Веселе Ясинуватського району на Донеччині й автомобіль «Nissan Murano». Готівкою Сергій Васильович зберігає 9 тисяч доларів та 900 тисяч гривень.

Довідково: Оксана Анатоліївна Ситницька закінчила Хмельницький інститут регіонального управління та права, спеціальність «Правознавство». Має вчене звання кандидата юридичних наук, доцента, працювала деякий час у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса.

Нагадаємо, на початку січня оприлюднили розпорядження голови ОДА про призначення заступником Сергія Ткачука, яке було підписане ще 27 грудня. Від 9 січня крісло першого заступника очільника області займає Роман Примуш.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую