ye-logo.v1.2

Президент призначив голову однієї з райдержадміністрацій на Хмельниччині

Політика 13960
Юлія Андрущенко очолила Чемеровецьку райдержадміністрацію
Юлія Андрущенко очолила Чемеровецьку райдержадміністрацію. Фото: facebook.com

Це перше призначення в районах області.

Сьогодні, 18 лютого, на сайті президента України опублікували розпорядження Глави держави про призначення голови Чемеровецької районної державної адміністрації.

Отже, згідно з розпорядженням №112/2020-рп Чемеровецьку райдержадміністрацію очолила Юлія Андрущенко, яка до цього працювала в Департаменті соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації.

У декларації кандидата на посаду голови Чемеровецької РДА, яку Юлія Віталіївна подала 30 січня цього року, вказані доходи, майно та зобов’язання за 2018 рік. У ній задекларувала квартиру (32 квадратних метри в Хмельницькому), 130 тисяч гривень нарахованої зарплати у Департаменті соцзахисту, 60 гривень отриманих відсотків у банку та 800 гривень виплати від обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України.

Задекларувала Юлія Андрущенко і фінансові зобов’язання – кредити. А саме 10 тисяч гривень, позичених у 2017 році та 5 тисяч гривень – у 2018 році.

Нагадаємо, 15 січня Кабінет міністрів України на черговому засіданні погодив призначення нових голів трьох районних державних адміністрацій Хмельницької області. А саме Дунаєвецької, Полонської та Шепетівської. Утім, їх поки не призначили.

Читайте також: Хто може очолити райдержадміністрації Хмельниччини: попередній список кандидатів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую