ye-logo.v1.2

Хмельничани взяли участь у Весняному марші протесту в Києві

Політика 3043

Сьогодні у рамках Весняного маршу протесту розпочалася друга Народна колегія Всеукраїнської громадської акції «Вперед».

Сьогодні 19 травня, в Києві у Весняному марші протесту в рамках акції «Вперед» беруть участь представники міст: Луганськ, Алчевськ, Донецьк, Стаханов, Полтава, Лубни, Тернопіль, Вінниця, Львів, Одеса, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Хмельницький, Запоріжжя, Сімферополь, Кіровоград, Харків, Біла Церква, Кременчук, Золотоноша, Київ і Київська область. 
За оцінками організаторів, у заході беруть участь понад 3 тис. 500 осіб.
Головна вимога - ухвалення пакета законодавчих ініціатив «Народна реформа», розроблених за участю більш як 300 громадських організацій і профспілок за ініціативи депутата Н.КОРОЛЕВСЬКОЇ.
За словами одного з організаторів акції, Андрія Панайотова, збір людей на мирну акцію протесту проходить без серйозних провокацій з боку правоохоронних органів.
Нагадаємо, сьогодні правоохоронці затримали трьох представниць руху FEMEN на початку акції “Вперед!”.
До 9-00 ранку на площі перед парламентом було близько 1000 чоловік, серед них - народний депутат Наталія Королевська, голова Народної колегії Всеукраїнської громадянської акції "Вперед", координатор акціі Андрій Панайотов, Голова Федерації профспілок малого і середнього підприємництва Україні В'ячеслав Рой.
"Попереду у нас багато роботи. Головне завдання – донести до всіх шарів суспільства, до кожного українця мету акції. Ми вимагаємо відставки уряду Азарова-Тігіпка, ми наполягаємо на прийнятті пакета законодавчих ініціатив - "Народних реформ", і ми добиватимемося жорсткого контролю суспільства над діями влади", - сказав один з організаторів акції, член Координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу Андрій Панайотов.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую