ye-logo.v1.2

Політична сила «За конкретні справи» заявила про участь у місцевих виборах На правах реклами

Політика 2829
Урочистий з
Урочистий з'їзд партія «За конкретні справи» провела просто неба

Це рішення оголосили засновники політичної партії Олександр та Галина Гереги під час позачергового з’їзду, що відбувся 20 серпня у Хмельницькому.

Під час зібрання пригадали усі починання та досягнення. Насправді, рішення про створення політичної сили, за словами Олександра Гереги, було прийняте через безліч звернень прихильників, мешканців Хмельницької області. І насправді, як і 5 років тому, усіх поєднувало єдине бачення – розвиток Хмельницької області. Тоді нову політичну силу «За конкретні справи» підтримали 20% виборців Хмельниччини, що й сформувало найбільшу фракцію у Хмельницькій обласні раді.

«Нам не соромно дивитися у вічі нашим виборцям, адже ми сповна виправдали їхню довіру, – звернувся до присутніх голова фракції у обласній раді Вадим Лозовий. – Ми і справді створили багато чого. А пам’ятаєте стан аеропорту «Хмельницький», який був повністю зруйнований? Підприємство було знищено. А нині, завдяки роботі нашої команди, аеропорт працює! Хмельницька область була єдиною, яка не мала нормальної обласної дитячої лікарні. На сьогоднішній день дитяча обласна лікарня побудована і це факт! Ми сьогодні присутні в кожному куточку Хмельниччини. Багато областей хотіли б бачити таку потужну політичну силу, як «За конкретні справи». Але ми працюємо на Хмельниччині. І будемо тут працювати!»

Галина Герега на з’їзді політичної партії «За конкретні» справи подякувала лікарям, які рятують життя людей та запевнила, що й надалі підтримуватиме медичну галузь та її працівників.

Однак можна сказати, що планів у команди не менше аніж здобутків на сьогодні. Зокрема відзначили і те, що сьогодні чимала кількість жінок з команди «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» займає керівні посади. Про це говорила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко: «На місцеві вибори 25 жовтня «За конкретні справи» йдуть командою, в складі якої є чимало жінок. А тому гендерна квота, яка встановлена законодавством, не є проблемою. В кожній п’ятірці має бути щонайменше дві жінки. І це справедлива квота, враховуюче те, як жінки вміють працювати та з якою відповідальністю беруться за будь яку справу. Особливо жінки політичної партії «За конкретні справи».

Сьогодні дійсно чимало представниць команди «За конкретні справи» перебувають на керівних посадах. Також пані Уляна зазначила: «Ми були готові до «жіночої квоти». І саме за нашими плечима є той політичний досвід, який дає можливість приймати правильні рішення».

Олександр Герега заявив, що партія «За конкретні справи» завжди виступала і виступатиме за розвиток Хмельницької області

Як і 5 років тому, сьогодні основним напрямком в своїй роботі представники політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» вбачають покращення рівня життя людей. Саме соціальна сфера є основною, адже включає в себе і комфорт навчальних закладів, і забезпечення медичних установ, та вирішення простих побутових проблем. Серед здобутків є і підтримка та розвиток молоді, заохочення до занятті спортом, а головне – до бажання навчатися та працювати в Україні. Відтак, зупинятися на досягнутому команда не планує, можна сказати, що планів на майбутнє чимало.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую