ye-logo.v1.2

Партія «За майбутнє» забезпечить стабільність для кожної родини На правах реклами

Політика 1387
Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

З партією «ЗА МАЙБУТНЄ» хмельничани пов’язують сподівання на надійне та стабільне майбутнє, яке зможе забезпечити ця високопрофесійна команда.

«Сьогодні Україні потрібна нова амбітна політична сила, - висловлює думку хмельничанин Сергій Копанчук. – Якраз такою є партія «ЗА МАЙБУТНЄ». Вона об’єднала досвідчених професіоналів, які не перший рік у політиці, і які досконало знають свою роботу. Саме тому я підтримую «За Майбутнє».

Високий професійний рівень команди «ЗА МАЙБУТНЄ» та вболівання за розвиток кожного села, селища, міста особливо імпонує Оксані Морозовій, депутатці Летичівської районної ради. «Якщо це політик – то він може виходити на світову арену. Якщо це лікар – то це професіонал світового рівня. Якщо це аграрій, бізнесмен, то це – люди, які думають про інших, а не про те, як набити свої кишені. Ось така команда партії «За Майбутнє».

Впевнена, «ЗА МАЙБУТНЄ» обов’язково переможе, - наголошує Оксана Морозова. – Знаю, що «ЗА МАЙБУТНЄ» - це надійне та стабільне майбутнє моєї родини, мого села, району, моєї Хмельниччини. Це майбутнє моєї держави. Я вибираю партію «ЗА МАЙБУТНЄ».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую