ye-logo.v1.2

У Партії регіонів нове керівництво

Політика 3937

30 травня учасники 11 конференції Хмельницької міської організації Партії Регіонів одноголосно проголосувала за нового лідера.

Ним став депутат міської ради Анатолій Собко. Приступивши до своїх обов’язків новий голова одразу запропонував обрати нову раду партії, вона збільшилася з дев’яти до чотирнадцяти осіб. Імена нових членів ради Анатолій Іванович не став розголошувати, тільки додав, що «це авторитетні та знані в місті люди, яким не байдужа його доля». Вже наступного дня, у ролі голови міської організації ПР він презентував дітлахам мікрорайону Дубове облаштований «по повній програмі» спортивний майданчик. «Свою депутатську роботу я розпочав із відомого гасла екс-президента: «Не словом, а ділом», і далі продовжуватиму так працювати», – пообіцяв новообраний регіонал. 

Коментарі:

Віктор 01.06.2011 16:14

Степко Вадим ви така патріотична людина. просто жесть! за що голосували те й маємо. 

Степко Вадим 01.06.2011 15:37

Гуляй веселись, Регіони при владі)))

Степко Вадим 01.06.2011 15:21

Тут міняй, не міняй, суть залишається та сама, мафія прийшла заробляти гроші. А щодо "це авторитетні та знані в місті люди, яким не байдужа його доля", скажу просто, це просто авторитети і їм не байдуже кількість міліонів які вони витянуть з Хмельничан.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую