ye-logo.v1.2

Вибори першого заступника голови облради: за кого проголосували депутати

Політика 3681
Володимира Гончарука обрали першим заступником голови Хмельницької облради
Володимира Гончарука обрали першим заступником голови Хмельницької облради. Фото: Андрія Ящишина

Відбулось таємне голосування.

Сьогодні, 7 грудня, під час засідання сесії обласної ради відбулось голосування за голову ради та його заступників. Сайт «Є» уже повідомляв, що відтепер очолює облраду дружина нардепа Віолетта Лабазюк, яку підтримало 33 депутати.

На посаду першого заступника Віолетта Олександрівна запропонувала кандидатуру Володимира  Гончарука – представника політичної сили «Команда Симчишина». 

Загалом взяло участь у голосуванні 63 депутати обласної ради з 64 обраних. Підтримали кандидатуру Володимира Володимировича 48 обранців, 7 - проголосувало проти, 8 протоколів - не дійсні, 1 - недійсний.

Довідково: народився  Володимир Гончарук 1987 року у місті Дунаївці. Закінчив Хмельницький національний університет за фахом управління персоналом і економіка праці, кваліфікація – магістр з управління персоналом і економіки праці. Працював економістом на одному із приватних підприємств, був  помічником-консультантом народного депутата України Ігоря Сабія, а з грудня 2015 року працював  заступником Хмельницького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. 1 грудня Олександр Симчишин звільнив його у зв’язку з поданою Гончаруком заявою.

Як проходить сесія - можна переглянути у прямому ефірі на Ютуб каналі сайту "Є"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую