ye-logo.v1.2

Олег Тягнибок кличе хмельничан на майдан

Політика 5215
Фото: 0

Лідер ВО «Свобода» завітає до Хмельницького на акцію протесту проти «поліцейської держави та грабіжницької політики влади»

9 червня о 18.00 на майдані Незалежності в Хмельницькому запланована акція «на захист політв’язнів» та проти «грабіжницької політики влади та поліцейської держави». На мітинг має завітати й голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок. За повідомленням прес-служби обласної організації ВО «Свобода», в рамках акції відбудеться марш вулицями міста до обласного управління МВС. Оскільки, цитуємо: «вперше в новітній історії у Хмельницькому засудили учасників акцій проти Податкового кодексу у листопаді 2010 року. Проти них було сфабриковано кримінальні справи. Їх звинуватили в хуліганських діях, непокорі працівникам правоохоронних органів, опорі представникам влади. Людей, які разом із нами усіма вийшли захищати свої права, відстояти можливість прогодувати родину, визнали винними. Влада, яка будує поліцейську державу зробила їх злочинцями. Вони - наші друзі, сусіди, вони такі як і ми. На їхньому місці міг бути кожен із нас».

Коментарі:

fcpk_forever 09.06.2011 08:26

Особенно ответ на вопрос: – Але ж ви поділяєте мешканців України на українців, росіян, євреїв чи китайців?  

fcpk_forever 09.06.2011 08:23

всем, кто говорит про отношение националистов к "москалям", "жидам" и так далее советую прочитать  вот это http://ye.ua/news_2554.html

Роман Шухевич 08.06.2011 18:59

А чи знаєш ти, Serhio, що націоналісти не бухають, бо націоналіст, це сама по собі високо духовна та ідейна людина. Якщо ти бачив безлади та агресію, то знай, що є ще такі люди, як ультраси та інші організації. А націоналіст - людина чиста духовно та тілесно. І комплексів у нас ніяких немає, хіба.. хіба, що ти маєш наувазі любов до України, бо Націоналізм - це любов. Коли б ВО Свобода ставила на збройне протистояння, то вже давно була б чи громадянська війна, чи переворот який. Але ВО Свобода, як видно з усього, бореться у правовому полі. Та от влада сама порушує закон, що видно з подій у Львові 9-го травня. Порушуються постанови та розпорядження місцевих рад, що представляють місцеві громади. А 9-те травня - це день пам’яті жерт війни, жертв протистояння двох тоталітарних режимів.

Serhio 08.06.2011 16:23

Я не приводив конкретно львівські події. Тут багато компрометуючого було з обох боків. Просто сама ненависть незрозуміло до кого та злість мені не зрозуміла. Складається враження, що довкола Тягнибока самі тільки люди, що мають тонну комплексів, невпевнені у собі та без власної самобутності. Адже саме такі збиваються в зграї і потім, розпалені алкоголем, закликами з трибун тупо і бездумно йдуть бити і батька і москаля і жидо-масонів (як ви виражаєтеся). В тому і різниця між цивілізованим шляхом розвитку та діями первісних людей. ви намагаєтеся все вирішувати кулаками і думаєте, що праві. Але це хибно. Той, хто сильніший - не завжди правий. Тому вчи, Ромко, свої устави, ми в тебе віримо. PS. Я поважаю 9-те травня і нічого проти червоних прапорів не маю. сподіваюсь, що такі як ти і твої поплічники ніколи не прийдуть до влади. Бо тоді мені і моїм дітям буде зле на Україні. Набагато гірше, ніж зарз

Кнопка 08.06.2011 16:01

часом не його копають????

Роман Шухевич 08.06.2011 15:52

Дев’яте правило декалогу українських націоналістів: "Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації". А як ти дивисся на привселюдне приниження України та Українського народу, зокрема зневаги української незалежности, українських символів??? 

Serhio 08.06.2011 15:46

А що це міняє? 9 би**-дло-да*нів копають ногами 1одну людину. Це так любов виражається до нації, чи що? Поки така бикота і бидлота існує - доти ніфіга у нас в країні нормального не буде. А привселюдне спалення - це взагалі щось з 33-го ...

Кнопка 08.06.2011 15:35

чувак, а Ти сам то у Львові був тоді???

Serhio 08.06.2011 14:17

Свідомі українці, патріоти і націоналісти, люди, що стверджують про віру в бога і чистоту помислів та ідей. Більше нічого сказати

Віктор 08.06.2011 12:51

Я радий би але він рідко приїдить в ЗАВОД. Як буде там не одмінно скажу... А зараз на Вул. Свободи у Хмельницькому щось його не видно... як побачу то...

Роман Шухевич 08.06.2011 12:44

Ідеологія Українського Націоналізму не є чужою для України та українців. А коли хтось скаже, що це суто менталітет західних регіонів, то згадайте усіх ідеологів та теоретиків українського націоналізму: Дмитро Донцов ("Націоналізм"), Микола Міхновський, які родом зі східної України, Микола Сціборський ("Націократія") родом з Житомира. А ти, Вікторе, сам знайди того Симчишина і скажи йому все в очі, а не будь лиш героєм в коментарях.

Barabolka 08.06.2011 11:36

- Ярослав братенко: і що ж маємо? аж трьох осіб з ненавистю до "Свободи". Ні - якраз ми маємо тільки трьох осіб, що за "Свободу" :)    

Віктор 08.06.2011 11:28

"підтримати своїх друзів, яких засудила влада" - якась тюремна лірика. Во Свобода там що всі зеки? пацани вам по скільки років? чесне слово таке враження, що під впливом чужої ідеології ви втратили почуття власної самоідентифікації...  Передайте привіт Симчишину! І скажіть щоб він припиняв мусорити в коментах... а то засрав "Всімку" саморекламою.  ВО Свобода - тупо  

Роман Шухевич 08.06.2011 11:13

Якщоне за Тягнибоком, то все ж разом з ним, з ВО Свобода! "Хто ще захистить твої права?" - гасло передвиборчої кампанії місцевих виборів. І справді, бачимо як у нашій міській  раді та й в обласній Свободівці відстоюють принципи громади, залишаючись при цьому категоричними та непідкупними. Он представник партії регіонів у Хмельницькій районній раді навіть здивовано зауважив, мовляв, Свобода так от береться за все, так багато робить, а взамін нічого не вимагає. Так ото ж. Бо взамін Свобода, а з нею й усі українці отримують вирішення нагальних проблем (від перекриття даху до контролю роботи "Електротрансу", ремонту дитячого майданчика).

Ярослав Братенко 08.06.2011 11:02

і що ж маємо? аж трьох осіб з ненавистю до "Свободи". ще більше переконали своїми коментарями - довіряти  "Свободі" і Тягнибоку! хмельничани повині вийти на майдан і підтримати своїх друзів, яких засудила влада.

Степко Вадим 08.06.2011 10:27

До речі мене правильно поправили, 3,5%, це разом з мажором на сайті ЦВК,
а по пропорційці Свобода набрали 4,08% у Хмеьницькій області! А в місті 7,25%.

Barabolka 08.06.2011 09:47

Усім вже давно надоїло жити "як в хліву" - але я вже писав, що достойного політика немає зараз на політичному просторі України, нажаль :(

Ткачук Микола 07.06.2011 23:58

Добре, що є ще людина, якій набридло жити як в хліву, як свиня, яка чекає Великодня, коли її заріжуть. Мені також особисто набридло. А Вам хіба ні!!!

Степко Вадим 07.06.2011 20:40

Народ ви кричите "не Тягнибок, він розпочне війну, він вивезе москалів", але ніхто не сказав хто може зараз очистити владу від мафії. І доречі єдине гасло яке задеклароване Свободою їз всіх що я тут почув, це те що буде люстрація влади. Все остальне я чую лише від БЮТу, Партії Регіонів та інших. І вже всі визнали що провокаці 9 травня зробила влада а не Свобода. Serhio ти питаєш чи багато Роман Шухевич відстояв, Відповідаю 3.5% в Хмельницькій області і 4 депутати в Хмельницькій обласній раді, також депутати майже в усіх радах Хмельничини. А ти хіба що боки відлежав біля компа. Barabolka ти кажеш "єто же взгляд больного на голову", але дивлячись на погляд Яника можна сказати що хворі на голову ті люди які занього голосували, адже при вигляді його фото в Лівії побили жінку мелика (матеріал з ТСН).

Barabolka 07.06.2011 18:02

@Роман Шухевич - тут я 100% згідний діяти потрібно - але Тягнибок це не та людина за якою потрібно іти. Нажаль, у нас немає поки що політика - за яким можно піти. Я міг би назвати Ющенка - але він дуже слабкий хоча і ніби патріот.

Serhio 07.06.2011 18:01

І багато вже відстояв? Просто цікаво ...

Роман Шухевич 07.06.2011 17:57

А я прозрів, коли зрозумів, що сидячи на дивані й плачучи про тяжку долю україни нічого не досягнеш. Треба не боятися відстоювати свою позицію. І не давати вилізти нам, українцям на голову різним зайдам, яких крім наповнення власної кишені ніщо більше не цікавить.

Barabolka 07.06.2011 17:47

@ Роман Шухевич - А хто сказав, що Тягнибок почне війну :) Я можу навіть розповісти сценарій: Приходить Тягнибок до влади - і депортує примусово усіх москалів на "родину" - Росія (яка цього тільки і чекає) в цей момент має дуже гарний закон, коли їхнїх громадян ображають у іншій державі - І летить пєршим дєлом в Крим - а потім 9 травня у Львів - і Тягнибоку навіть не потрібно кричати "в атаку!" йому прийдеться горланити "Спасайтесь кто может!" - і навіть якщо він буде в перших рядах нашої доблесноїх армії - від цього легше нікому не стне.

Serhio 07.06.2011 17:41

Тягнибок геній? Це даремно. Розумний - так, бо для того щоб керувати і змушувати молитися на себе натовп трема мати клемку. Але не геній. Такі люди погано закінчують. З часом навіть у тебе відкриються очі. Ви всі шукаєте якоїсь альтернативи нинішній ситації (стану життя, владі і т.д.), але навіть у тебе, Ромко (буду тебе так звати) наступить прозріння і тобі стане соромно, коли зрозумієш, що був просто покірною коровою в стаді таких самих як і ти. Я вірю в тебе, Ромко, прозрівай тільки швидше!

Barabolka 07.06.2011 17:40

Да порядок - але території то нема. І ніхто не допоміг їм в тяжку хвилину - навіть кум і Тягнибока щось "нєвидать" було :) P.S. Ну треба було з того і пчинати, що з Тягнибоком разом дах крили - тепер все зрозуміло, ДРУГ! 

valeriy 07.06.2011 17:37

Ярослав Братенко а ти в дзеркало дивишся? правакатар... Лети на МАРС

Роман Шухевич 07.06.2011 17:36

Грузія проводить люстрацію (очищення влади від хабарників та комуно-комсомольської номенклатури) і результати помітні уже зараз. А якщо ти, Barabolka, не знаєш, то нагадаю тоі, що Олег Тягнибок та ВО Свобода не виступають за війну. Ще Степан Бандера сказав, що ми не хочемо панувати ні над ким (над іншими народами), але й не хочемо, щоби над нами панували (чужі та окупанти). Воювати збройно не потрібно, але відстоювати українське в Україні варто. А коли ви чуєте скандування "РЕ-ВО-ЛЮ-ЦІ-Я"!, то це не значить збройне повстання проти окупаційної чинної влади, але докорінне очищення та оновлення українського політикуму.

Ярослав Братенко 07.06.2011 17:32

В Грузії до речі порядок зараз. А Тягнибок - єдиний, хто не скурвиться, кому можна і треба довіряти. Скільки б не звертався, завжди знаходив підтримку і щодо політики і щодо економіки, і щодо культури, спорту і навіть щодо ремонту даху в будинку. час такий, що надії немає ні на кого, тільки на себе і на "Свободу"! чи може ще хтось є? вмерли, або вмертвили інших.   кому не подобається - не дивіться! краще тоді в зеркало!  

Роман Шухевич 07.06.2011 17:30

Є така істина - "розумних не люблять, а геніїв ненавидять". Судячи з коментарів людей, які ностальгують за імперією зла СРСР нічого іншого не скажеш.

Barabolka 07.06.2011 17:29

Те - що нас имєєт "брат наш старшой" так це правда - але - якби був Тягнибок - то що війна???? Як довго ми би протримались??? І тоді про незалежність взагалі забудь - тут дипломатія потрібна, а не нацизм. Як хтось там сказав - "Где заканчивается дипломатия - там начинается война". Мені здається - що воювать ще рановато, та і не встоїм ми, чого там гріха притаювати, вон Грузія Теж дуже горда країна з джигітами - але протрималась декільки днів з Закордонним оснащенням - у нас же і того немає :)

Роман Шухевич 07.06.2011 17:24

В тому то й різниця, що Олег Тягнибок - лідер ВО Свобода, яке виступає за соціальну та національну справедливість, за люстрацію (очищення влади) за те, щоби українець почував себе людиною на своїй, Богом даній землі. А "имеют" Україну якраз "раби, подножки, грязь Москви...", олігархи неукраїнського походження та їх прислужники, які прикривають економічні та господарські проблеми та негаразди питаннями провокативного характеру, як от про мову та прапори, чи історію.

Barabolka 07.06.2011 17:22

Правда - те що він так любить наше славне місто - то респект і уважуха - но подивіться на нього - який з нього президент - єто же взгляд больного на голову

valeriy 07.06.2011 17:16

Кто помнит, как начинается повесть про Малыша и Карлсона? Напомним: "Жила-была HОРМАЛЬHАЯ ШВЕДСКАЯ СЕМЬЯ. Папа имел маму, мама имела папу, и только Малыш никого не имел, даже собаки!" От і виріс маленький Олежик і захотів "поиметь" нашу рідну Україну

Serhio 07.06.2011 17:15

І що твоє відстоювання дасть ТОБІ і ДЕРЖАВІ? Пивка поп'єш і покричиш разом із стадом безголових і бездумних не "рабів-малоросів"?

Роман Шухевич 07.06.2011 17:13

Колись, ще Євген Коновалець говорив, що українські націоналісти не є ані фашистами, ані гітлерівцями, позаяк мають вироблену віками свою систему цінностей та принципів. Нікому нічого пояснювати не потрібно, особливо шовіністам та та людям з комплексом раба-малороса. Все і так відомо і ясно.  Тому справа навіть не у приїзді Тягнибока, але у власній свідомості та позиції. Чи будеш ти й далі існувати забивши на все, жити чисто для себе, чи вийдеш відстояти з українцями позицію нації, проти поліцейської держави?!

Serhio 07.06.2011 17:13

+100 barabloka

Barabolka 07.06.2011 17:09

Тягнибок - товарисч конєчно интересний - но Уебище редкосное :) І щось я дуже сумніваюсь, що Хмельницький з ним :)))) зрозуміло , що в семьє нє бєз урода - но не весь же  Хмельницький :)  

Serhio 07.06.2011 16:42

Нам ще такого бидла при владі не вистачало. Не дай бог після прищавого і нинішнього ще такого до влади пустити. Тоді кранти будуть всім. А майбутнє має бути не за такими покидьками, а нормальними людьми, які поважають та люблять свою крааїну, а не почнуть закликати вбивати жидів, москалів та негрів

Віктор 07.06.2011 16:39

Людоєд! в тюрму таких...

Ярослав Братенко 07.06.2011 16:35

Тягнибок наніч їсть мясо з маленьких дітей, або росіян, або євреїв. члени "Свободи" замість води пють кров москалів.   твої страшилки тут не цікаві. і давно всім набридли.

Віктор 07.06.2011 16:31

правильно! гітлер і сталін мертві... тягнибок живий! - сто пудов за ним майбутнє... тільки яке?

Віктор 07.06.2011 16:30

Ну-ну! ТЯгнибок те саме щой Гітлер тільки не при владі... Розвелось всякої нечисті на нашій землі... Лиш би національну різню розпочати  

Ярослав Братенко 07.06.2011 16:27

Гітлер, як і Сталін - на х..... за Тягнибоком - майбутнє!

Віктор 07.06.2011 16:18

ау-у-у! Штріх. ти чьо? "Якщо Тягнибок кличе, треба йти." - що за аногоністичні штучки... Тягнибок - б*д*о... І рух його ой, який не хороший...   Гітлер теж був патріотом своєї держави

Ярослав Братенко 07.06.2011 16:15

Якщо Тягнибок кличе, треба йти. Хмельницький з Тягнибоком! Хмельницький зі "Свободою!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую