ye-logo.v1.2

Симчишин претендує на звання «Людина року»

Політика 2954
Олександр Симчишин претендує на звання "Людина року-2020" у номінації "Міський голова року"
Олександр Симчишин претендує на звання "Людина року-2020" у номінації "Міський голова року". Фото: з архіву

Мер Хмельницького став третім представником Хмельниччини за історію проведення загальнонаціональної програми.

Наприкінці травня оголосять переможців 25 ювілейної програми «Людина року». А поки генеральна дирекція загальнонаціональної програми підбила підсумки експертного визначення за 2020 рік та назвала імена лауреатів у 11 національних професійних номінаціях, а також володарів міжнародних та спеціальних премій 25-ї загальнонаціональної програми «Людина року-2020».

І на перемогу в номінації «Міський голова року» (великих міст) претендують мери трьох обласних центрів – Богдан Андріїв (Ужгород), Віталій Кличко (Київ) та Олександр Симчишин (Хмельницький).

«Першопрохідцем» загальнонаціональної програми «Людина року» серед посадовців із Хмельниччини був колишній міський голова Хмельницького Сергій Мельник. У 2011 році він був лауреатом «Людини року-2010» у номінації «Міський голова року». Його конкурентами тоді стали Володимир Новацький з Южного та Василь Савчук з Білої Церкви. Переможцем став мер Южного.

А в 2015 році в фіналі «Людина року-2014» у номінації «Міський голова» були мери Броварів Ігор Сапожко, Одеси Геннадій Труханов та Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич. І саме очільника Кам’янця-Подільского визнали «Міським головою року».

Отож, чи стане міський голова Хмельницького Олександр Симчишин «Міським головою року» за підсумками 2020-го, стане відомо наприкінці травня.

Читайте також: Народний дім у Гречанах підсвітили за допомогою сонячних панелей

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую